Ledecká a její věštba na letošní olympiádu: Dvakrát zlato i bronz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ledecká a její věštba na letošní olympiádu: Dvakrát zlato i bronz

Ester Ledecká je hlavní českou nadějí před olympiádou v Pekingu.
Ester Ledecká je hlavní českou nadějí před olympiádou v Pekingu. (Foto Sport – B. Reichová, Češký biatlon/P. Slavík, Svaz lyžařů ČR, Reuters)

Hvězdy prý nelžou. Ale v době covidu ani sportovní astrologové nemají snadnou práci. Přesto si před olympiádou v Pekingu, která začíná 4. února, dovolili jednu věštbu.

Jak je na tom naše znamení? Česko čekají podle předpovědi společnosti Gracenote chudší časy oproti sedmi medailím ze ZOH v roce 2018. Budou- -li planety nakloněny, odveze si česká výprava čtyři medaile: dvě zlata a dva bronzy. Teď zní takový olympijský horoskop poněkud zvláštně, astrální síly coby aktuální forma zimních sportovců nepůsobí tak optimisticky. Snad jedině Ester Ledecká (26) na snowboardu nemá konkurenci. Na lyžích by mohla znovu šokovat. Ale rok 2022 má být pod ochranou megalomana Jupitera, planety zázraků a expanze. Tak snad se k Ledecké přidají další olympionici!

Ester Ledecká přiznala rozchod s dřevorubcem! Ale už má jiného frajera

Video se připravuje ...

Skoky do prázdna

Zatímco naděje rychlobruslařské šampionky Martiny Sáblíkové (34) i léčení zlomených kotníků snowboardcrossařky Evy Samkové (28) jsou nevyzpytatelné, situace u skokanů na lyžích připomíná úplné zatmění... Poprvé po 21 letech čeští reprezentanti chyběli při novoročním závodě Turné čtyř můstků. Porážejí je i Turci! Nástupcům legendárních skokanů nepomohl ani návrat slovinského kouče Vasji Bajce (59), pod nímž měl úspěchy nynější poslanec Jakub Janda (43, ODS).

Ledecká bude dál obojživelnicí! Chci další glóby a medaile, zasní se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.