Felix jako v telenovele: Já už budu hodný, Dádinko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Felix jako v telenovele: Já už budu hodný, Dádinko!

Felix Slováček se vrátil k Dagmar Patrasové a už spolu zase tokají
Felix Slováček se vrátil k Dagmar Patrasové a už spolu zase tokají (CNC_Jakub Poláček)

Bouřlivý rok plný rozcházení, návratů, zklamání i zdravotních patálií. Takový byl rok 2021 muzikanta Felixe Slováčka (78). Po sedmi letech se rozloučil s milenkou Lucií, aby ho přijala zpět náruč trpělivé Dády. Jejich příběh plnil noviny od ledna od prosince a zdá se, že má i ten správný happy end.

Než se Dáda Patrasová (65) s Felixem dopracovali k usmiřovacímu polibku 28. prosince na zahradě své vily, byla to vztahová anabáze jako z telenovely. V březnu ještě Felix tokal s Lucií Gelemovou (39) na chalupě. „Nouzový stav si užívám s borůvkovým koláčem od Lucie,“ pochlubil se a pýřil se jak student.

DUBEN

V dubnu exceloval. Dádě k narozeninám donesl hovězí. Zvonil před domem a žadonil: „Koupil jsem ti biftek! Uděláš mi ho?“ Vtipné. Felix totiž celé ty roky pendloval mezi bytem, který obýval s Lucií, a rodinnou vilou, kam chodil cvičit na klarinet a občas se i dojíst, když byla doma hladová plotna.

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

KVĚTEN

Lásky čas, ale prasklo to. Lucie a Felix se rozešli. Ona chtěla dítě, on po další rodině netoužil. „Zůstáváme přáteli,“ vydali společné prohlášení. Později Felix přiznal, že miminko sliboval, jenže slovo nedodržel. „Budu bydlet u syna, k Dádě se nevracím! Uvidíme, jak se bude chovat,“ upozornil. Své 78. narozeniny oslavil starý mlsoun s Lucií, dostal od ní dort, další ještě od její matky a k tomu koláč. Po oslavě spěchal do Kladna, kam jezdí do kyslíkové komory, aby líp slyšel a lépe mu to troubilo. „Zhoršuje se mi sluch a skutečně to pomáhá.“ Je to prý i dobré na nervy.

ČERVEN

Felix přiznal, že dítě zvažoval, jenže to si dal zrovna »do trumpety« více, než je zdrávo. Slovo pak bral zpátky. „To my, chlapi, tak děláme, když se něčeho napijeme. To jsme hrdinové.“ Dáda na něj práskla, že dost zapomíná a je zmatený. „Je úplně mimo, měl by na sebe dávat pozor.“

ČERVENEC

Dáda si při domácím úklidu rozbila hlavu a musela »rychlou« na šití, měla prý o pár skleniček vína navíc. „Která ženská by se nenapila, když jí manžel vytrvale podvádí?“ Felix džentlmensky manželku »podržel«: „Měla by se léčit. Dokud bude pít, nevrátím se.“

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (2. 1. 2021)

Brzobohatý s novou ženou! A Felix otočil, s Dádou žít nebude

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 1. 2022 • 01:14

sorry, mám tam překlepy .Jednak pospíchám a druhak, mám rozdělanou práci ve víc jazyk.variantách a když si skáknu sem na drb, pak to takhle dopadá !

-bello-
3. 1. 2022 • 01:09

"Dáda " špulí pusu, jako kapr a Slováček ( mám dojem) ani neví kde se momentálně nachází.Sem tam jí řekn ě Llucinko a o to Patrasová přetrpí, ach jo !
Já ji nechápu, z 31 let manželství ( 7 s Gelemovou se nepočítá) ji dobře 15 let s bokovkami zahejbal. A ona si nyní vezme domů hluchýho senilu, kdy ji za chvíli přestane bavit na něho hulákat , aby ji slyšel / naslouchátko on nemá / a bude dbát na to, aby trefil domů.První co by měla udělat : 1/ urovnat finance ,2/ notář.

hillaarkaa
2. 1. 2022 • 14:39

Co dodat-second hand.Rovný k rovnýmu.Vzít zpátky olezlého starýho vometáka od jiné může jen b.l.b.k.a.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.