Stěhování Bagárové na spadnutí? Šokující plány Muradova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stěhování Bagárové na spadnutí? Šokující plány Muradova

S partnerem Makhmudem je stále šťastná.
S partnerem Makhmudem je stále šťastná. ( Lukáš Kimlička, Instagram.com )

O rozchodu zpěvačky Moniky Bagárové (27) a zápasníka MMA Makhmuda Muradova (31) se spekuluje už několik dlouhých měsíců. Muradov tráví veškerý čas ve své rodné zemi a za svou „partnerkou“ a dcerou Rumiou (1) jezdí jen výjimečně. My už víme proč.

Zápasník Makhmud Muradov (31) totiž začal v Uzbekistánu se svým vlastním podnikáním. Rozjel svou vlastní MMA organizaci a v rodné zemi je teď za hvězdu, což je mu bezpochyby příjemné. Jeho partnerka Monika by byla ale přeci jen radši, kdyby takovou energii a pozornost věnoval jí a dceři.

SuperStar: Soutěžící řekl Monice Bagárové, že je hluchá!

Video se připravuje ...

„Teď na něj nemám takový vliv, jaký bych chtěl mít,“ pronesl jeho trenér Petr Kníže (44) pro web Expres.cz. Nejspíš tím naznačuje, že Muradov se do svého byznysu až příliš ponořil a teď nevidí, ani neslyší. Do toho chce ještě zkusit štěstí v tamější politice!

„ V současné chvíli je tam taková modla, má tam vše, co potřebuje. Má ten obdiv, je poměrně dobře zajištěný z vyšších kruhů, spolupracuje se synem prezidenta, kam by to chtěl výš dotáhnout? Může být prezidentem,“ rýpl si do svého svěřence Kníže. Nyní to působí, jako kdyby si v Uzbekistánu tvořil život sám pro sebe a partnerku úplně odstřihnul. A nebo si někdejší zápasník s politickými ambicemi už rodinku brzy povolá za sebou a Monika s Ruminkou začnou pomalu  balit kufry. 

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
29. 12. 2021 • 17:48

No když viděla tu jeho prezentaci na porono strankách jak si tam roztahuje ten svuj hnusnej chlupatej zadek tak se jí ani nedivím.

aveneta
24. 12. 2021 • 09:39

Uživatel 5359217 - k úsměvu to tvoje vyjádření....mám se fajn, ale vnímám život v jiném levlu a život má pro mne zcela jiné hodnoty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.