Slova, o kterých se Gelemové nesnilo: Veřejně se omlouvám, tvrdí Felix | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slova, o kterých se Gelemové nesnilo: Veřejně se omlouvám, tvrdí Felix

Gelemové se Slováček omlouvá. Co na to Dáda?
Gelemové se Slováček omlouvá. Co na to Dáda? (Marek Pátek, Tonda Tran, archiv)

Zpytuje své svědomí a stydí se, že se nechal unést vztekem a na adresu exmilenky Lucie Gelemové (38) použil vulgární slova. Felix Slováček (78) ji nazval ku..ou, ště..ou a vyhrožoval jí tak, že měla strach o svůj život.

A to všechno poté, když zjistil, že si Lucie našla milence. „Je mi moc líto, že jsem se nechal unést vztekem a žárlivostí. Nic z toho jsem tak nemyslel,“ řekl Aha! saxofonista a dodal: „Jestli si ale Lucie myslí, že jsem svá slova myslel vážně, tak se jí tímto veřejně velice omlouvám.“

Dáda chce odškodnění za Felixovu milenku! A za Kubišovou nesmí dcera

Video se připravuje ...

V květnu se přátelsky rozešli, protože Gelemová chtěla založit rodinu, což už Slováček ve svém věku nechtěl. „Nic zlého jsem mu neudělala. Pečovala o něj vždy, když byl nemocný, a doprovázela jej, kam potřeboval. V poslední době jsem ho například dvakrát odvezla do nemocnice a možná mu tím zachránila život. Já mám naopak o svůj život poslední dny strach, neboť mi i v tomto směru vyhrožoval,“ komentuje Lucie. „Žádné výpady už nebudou. Vím, že jsem to přepískl a stydím se za to!“ říká teď rozhodně Slováček. Lucie prohlásila, že pokud jeho výpady budou pokračovat, obrátí se na policii. „Nemá žádné právo mi vulgárně nadávat a silně opilý a zfetovaný prášky mi vyhrožovat a mediálně mne lživě očerňovat,“ míní Gelemová.

Felix zuří: Exmilenka se musí vystěhovat! A Gottová v léčebně kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
20. 12. 2021 • 14:29

ptacek5: To nejsou prášky ani chlast, ale stařecká demence. Slováček je trapný a o té zlatokopce Gelemové je škoda se bavit.

ptacek5
20. 12. 2021 • 11:41

Pan Slováček by si měl uvědomit, kolik mu je let. Choval se jako p..se, na to žádná omluva nepomůže. Ten rozhovor, co dával na Primě? Vždyť mu nebylo ani rozumět, jak huhlal. Vypadal jako opilý nebo pod práškama.

Alva
20. 12. 2021 • 09:11

Pan Slováček se omlouvá, protože má strach, kdyby G. řekla pravdu o jeho libidu, toť vše a už dejte pokoj, nikoho ty jejich "pseudoproblémy" nezajímají.

hejhej
20. 12. 2021 • 08:42

Dědek Slováček a jeho, dnes ex milenka jsou ubozí a trapní. Připomíná mi to ságu Rychtář - Bartošová. S každým prdem do bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.