Adela Vinczeová překvapuje! Potrat jako výhoda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Adela Vinczeová překvapuje! Potrat jako výhoda?

Adela a Viktor Vinczeovi
Adela a Viktor Vinczeovi (profimedia.cz)

Sympatická moderátorka Adela Vinczeová (41) se před lety musela vyrovnat s potratem, od té doby se jí ani se současným manželem nedaří počít. O smutné události i aktuální situaci se ovšem nebojí hovořit. Život je zkrátka nevyzpytatelný.

Když začala slovenská moderátorka poprvé uvažovat o mateřství, nebylo to tak úplně z vlastní iniciativy. I to patrně mohlo podle Adely vést k nešťastnému závěru. „Můj gynekolog mi řekl, že už je nejvyšší čas na děti. Zvláštní, že jsem začala řešit děti teprve tehdy, když mi to řekl lékař. Dítětem ve svém životě jsem se tedy začala zabývat ne z upřímné touhy, ale z paniky. Proč? Neboť by se mělo. Tehdy jsem i poměrně rychle otěhotněla, ale i rychle potratila,“ přiznala otevřeně magazínu Evita.

Zlatá slavice Ewa Farna v 7 pádech Honzy Dědka: Dvě děti budou masakr! Nevím, co budu dělat…

Video se připravuje ...

I tato smutná událost pro ni nakonec byla přínosem. „Byl to pro mě trochu šok, netušila jsem, že každé druhé těhotenství končí potratem. Za celou tuto zkušenost jsem však byla v konečném důsledku vděčná i proto, že jsem dítě čekala s partnerem, se kterým jsem ostatně ani nebyla. Chápala jsem, že se mě na to lidé ptají a někdy jsem proto byla i smutná, ale ještě jsem k tomu neměla vybudovaný postoj,“ vysvětlila.

Václav Noid Bárta: S plozením končím! Už prozradil jméno pro třetí dceru

Video se připravuje ...

Nyní je v manželském svazku s Viktorem Vincze (30) a těhotenství je tak dalším logickým krokem v jejich vztahu. Jenomže nyní čelí problému týkajícího se plodnosti, a to ze strany manžela. Možnosti, jak se dočkat vlastního miminka, se tak bohužel tenčí. Pár se proto začal aktivně zajímat o adopci.



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 3. 2023 • 20:43

Každé dítě dá zabrat, potřebuje péči, nemůžete ho odložit na potom! Ve svém věku, byste to ale měla vědět! Dítě není hračka pro zábavu!

aveneta
17. 12. 2021 • 15:25

Je faktem, že každému člověku je jaksi dáno.... celebrity a kariaristé to poznají později. Ono platí takové nepsané pravidlo, že mladší věk má více šancí, tím myslím po té 20 cítce...chtít otěhotnět po41 cítce už není tak jednoduché ikdyž vyjímky existují viz. Básiková, Vendula atd.

mejlika
17. 12. 2021 • 13:40

Každé druhé těhotenství končí potratem? Tak to jedině asi na Slovensku ... u nás teda rozhodně ne!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.