HVĚZDA SLUNEČNÉ BUREŠOVÁ: Prozradila podvod na diváky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

HVĚZDA SLUNEČNÉ BUREŠOVÁ: Prozradila podvod na diváky!

Marek Lambora a Eva Burešová zapózovali s trojčaty a Eva se bála, aby miminka neupustila.
Marek Lambora a Eva Burešová zapózovali s trojčaty a Eva se bála, aby miminka neupustila. (Foto FTV Prima)

Očekávaná trojčata jsou konečně na světě! Hlavní hrdinka seriálu Slunečná Týna Popelková porodí za dramatických okolností tři holčičky. Jenže seriáloví tvůrci tak trochu klamou diváky. Ve skutečnosti jsou to jen dvě holky, třetí miminko je kluk!

Propálila to sama představitelka Týny. „Musím prozradit, že jedna z holčiček byl ve skutečnosti chlapeček,“ práskla Eva Burešová (28). Opravdu, jedna z dívek je malý Samuel. „Ze začátku jsme nevěděli, že hledají holčičku. Pak nám volali, že Samíka vybrali a jestli nám nevadí, že bude hrát holčičku. Po delších rozborech jsme řekli, že to zkusíme,“ povídala maminka hocha Monika Husáková. „Doufám, že si to nebude pamatovat nebo se to k němu nedonese,“ smála se Monika.

Exkluzivně! Ukázka videoklipu Slunečná na Blesk.cz

Video se připravuje ...

Zkušená maminka

Tři zapůjčená miminka, jež přestavují trojčátka Haničku, Aničku a Janičku, doprovodili na plac jejich rodiče. „Jen díky nim jsem ty děti od sebe rozeznávala! Už jsem skoro zapomněla, jak malé po narození jsou...“ svěřila se herečka, která má doma už čtyřletého syna Nathaniela. Proto pro ni bylo zvláštní chovat takové drobečky.

„Když jsme si je na focení s Markem Lamborou rozdělili, měl on v náručí jedno a já dvě. Trochu jsem se bála, přece jen to nebyly mé děti...“ přiznala Burešová. Na druhou stranu se pochlubila, že se jí několikrát podařilo miminka uspat, když plakala. Nicméně natáčení s triem bylo prý náročné. „Málo rukou, hodně dětí,“ podotkla Eva. „A hodně řevu,“ doplnil tatínek Marek Lambora.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Falešné břicho

Sama je ráda, že má seriálový porod za sebou. „Oddechla jsem si. S tím falešným břichem se už nedalo chodit!“ prozradila představitelka hlavní hrdinky. Scénář jí předepisoval úporné porodní bolesti, ale herečka se snažila celkový dojem trochu vyladit. „Vypadalo to chvílemi jako horor. Nechtěla jsem příliš vylekat některé mladé lidi,“ usmívala se herečka.

Seriál (ne)končí

Dnešní díl Slunečné je vyvrcholením této řady. Už jsou ale natočené další díly, jež televize Prima nasadí do vysílání v příštím roce. „Věříme, že nový vlajkový seriál Primy ZOO, který startuje 11. ledna, se bude těšit stejné přízni diváků jako Slunečná,“ řekl mluvčí Josef Ducký.

Rodila i Julča

Týna Popelková se v porodnici potká se svou nejlepší seriálovou kamarádkou Julčou v podání Lucie Polišenské (35). „Obrazy jsme zkoušely bez dětí, abychom je zbytečně netrápily. Braly jsme je až na nejdůležitější klapku,“ vysvětlila Burešová.



Přečtěte si
nika70
16. 12. 2021 • 18:35

To jim museli dát tak blbý jména bez nápadu a fantazie?!

mejlika
16. 12. 2021 • 10:15

A proč na to teda koukáte? Že by vaše TV měla pouze jeden kanál ?

Tajfun
16. 12. 2021 • 09:58

A já se tak těšil,že ta blbost už konečně porodem skončí🙏🙏🙏👎👎👎👎

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.