Válka televizních kuchařů pokračuje: Babica znectil Pohlreicha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka televizních kuchařů pokračuje: Babica znectil Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich si zkusí účast v Prostřěno!
Zdeněk Pohlreich si zkusí účast v Prostřěno! (FTV Prima)

Zelená zrůda s iniciálami ZP na krku? Nová kuchařka Jiřího Babici, (60) určená hlavně pro hráče na internetu, ilustracemi ve stylu komiksu hodně překvapí. U receptu 21 je vyvedený v zelené barvě kuchař nápadně podobný Zdeňku Pohlreichovi (64). Dokonce má na krku jeho monogram!

Čtenáři a potenciální strávníci se baví. Sám Babica se ale nechce vyjadřovat. „Nevím, o čem mluvíte...,“ brání se Jiří. Jeho kamarádi mají ovšem jasno: „Je to určitě Pohlreich!“ Tihle dva vařečkoví králové si prostě nedají pokoj. Nevyhlášená válka mezi nimi trvá už několik let. Prý si začal Pohlreich, který šil do Babici kvůli jeho komentářům při televizním vaření.

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

Tak vzniklo slavné: „Když nemáte houby, tak je tam nedávejte...“ S despektem taky hodnotil jeho pořad. Jirka zase označil Zdeňka za součást nechvalně známého Bratrstva kočičí pracky. „Kuchařka je určena hlavně mladým, kteří si chtějí z toho, co je doma, něco uklohnit,“ říká o své nové knize Babica. „Doufám, že se vám náš nový způsob bude líbit a že najdete skryté fórky,“ přiznává nepřímo kuchař, že si přece jen do svého kolegy rýpl.

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
10. 12. 2021 • 18:44

14TONY tomu jsem se zasmála jak z vás tryská nenávist vůči Pohlreichovi chápu že není mnoho lidem sympatický, tak ho nemusíte sledovat, ale vy ho zřejmě sledujete jen proto aby jste pak mohla "vyblejt" tu nenávist

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.