Mrazivý rituál Machálkové: Jídlo pro mrtvou lásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mrazivý rituál Machálkové: Jídlo pro mrtvou lásku

Rodina Bořka Šípka
Rodina Bořka Šípka (Archiv Blesku/ D. Černovský, M. Protivanský)

Nestárnoucí zpěvačka prozradila, jak u ní doma probíhají přípravy na nejkrásnější svátky roku. Tradice a zvyky se tu dodržují ctihodně, dokonce je na stole o talíř víc, pro pocestného ale neslouží. 

Leona Machálková (54) totiž od smrti svého manžela architekta Bořka Šípa  (†66), který zemřel na rakovinu slinivky před pěti, prostírá i pro něj, na místo, kde obvykle sedával. „Je to tak od doby, co zemřel, Bořek je prostě pořád s námi. Jsou tam jeho fotky...,“ prozradila Blesku. 

Vánoce Leony Machálkové: Drží místo pro expartnera Bořka!

Video se připravuje ...

Tradice se nevzdá, ani když bude o místo nouzi. Letos totiž bude u Leony trávit Vánoce i její sestra s rodinou, ke stolu jich nakonec zasedne devět. Leona se na Vánoce v početnější sestavě těší, ale edno jí vrtá hlavou. „Jediné, co mě mrzí, je to, že dvě mladší děti neumí česky, sestra to prostě podcenila, a tak je to takové zvláštní. Prostě si všichni nemůžeme pořádně popovídat,“ tvrdí Leona.

Leona Machálková na premiéře filmu Karel: Kdo je seznámil na večírku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
11. 12. 2021 • 13:07

Machálková se chová jako vdova po Šípkovi, přestože si ji nikdy nevzal a dávno před tím než zemřel, ji opustil kvůli jiné ženě. Ale proč by pro své zviditelnění do AHA nevykládala, že to byl její manžel, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.