Potupa krásné vévodkyně: Kate se přitom vážně snažila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potupa krásné vévodkyně: Kate se přitom vážně snažila

Chudák Kate! Pro dobrotu na žebrotu ...
Chudák Kate! Pro dobrotu na žebrotu ... (Profimedia.cz)

K nesmírnému ponížení manželky prince Williama došlo krátce po narození Meghaniny dcery Lilibeth. Kate plánovala dorazit pozdravit svou neteř, jenže sokyně Markleová měla zcela jiný názor!

Kate se vážně snažila, posílala různé vzkazy i dárečky. Možná to i trošku přeháněla. Každopádně Meghan a Harry kontakt s ní odmítli," odtajnila trapnou epizodu americká publicistka Kinsey Schofileldová v portálu Good To Know podle webu Tn.nova.cz. Kate a Meghan od té doby spolu nepromluvily ani slovo a roztomilou Lilibet naživo dokonce ještě nespatřila ani královská babička Alžběta

Blesk Podcast: Harryho k chlastu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 12. 2021 • 04:53

Ale houby.Jako celá královská rodina i Cambridgeovi zveřejnili na netu gratulaci k narození prcka a hotovo.To jen americká lhářka poklonkuje další americké lhářce a naprosto úděsné Haha to ještě zveřejní.Jakože skvostná týraná Meghan vítězí,Kate dolejzá atd jenže je v tom pravdy stejně jako u Sussexů vždy.Když může mít dáma svatbu tři dny před tou skutečnou,může cestovat po světě bez pasu a může u soudu tvrdit že si hájí soukromí a nikdy nikomu neprozradila žádné informace a po usvědčení ze lži blekotat že na to že oba s Harrym spolupracovali na knize o nich proč by nemohla kvokat jak se jí Kate snaží vlic­hotit­?Mimoc­hodem­,těž­ko by jakýkoli člen královské rodiny spatra letěl do Států kdyby to nebylo měsíce dopředu domluveno a naplánováno.Při jejich programu nelze.Jo a mimochodem když tak poklonkujete Její Prolhanosti,proč sse u vás ta zpráva o tom Meghanině trapasu u soudu na vašich stránkách vůbec neobjevila?

tryskomys
10. 12. 2021 • 09:57

Snaha byla,at se už od těch dvou nenažranců odstřihnou, vždyt nic jim ta ženská smyslu plného nepři­nesla,­h.l.o­.u.p­.á američanka,bůh ochranuj od takové smůly USA.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.