Aneta pozvala Hegerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Aneta pozvala Hegerovou!

Aneta Langerová a Hana Hegerová byly hlavními hvězdami 5. ročníku koncertu pro Světlušku.
Aneta Langerová a Hana Hegerová byly hlavními hvězdami 5. ročníku koncertu pro Světlušku. (Tomáš Martínek)

PRAHA – První česká SuperStar Aneta Langerová (20) už potřetí přijala pozvání na koncert pro Světlušku, která pomáhá nevidomým dětem.

První česká SuperStar Aneta Langerová (20) už potřetí přijala pozvání na koncert pro Světlušku, která pomáhá nevidomým dětem.

Jako hosta si přitom pozvala třeba nestárnoucí šansoniérku Hanu Hegerovou či slovenskou kapelu No Name, ale hlavní hvězdou večera byla jedna zrakově postižená holčička. Langerová si totiž začala na kytaru brnkat svůj hit Křídla motýlí, a holčička jej zazpívala snad ještě líp, než by to zvládla sama Aneta. I Hegerová byla ale za svůj výkon odměněna, protože dostala od dětí dvě obrovské kytice. „Takovou radost už mi dlouho nikdo neudělal,“ tvrdila dojatá Hegerová, která na pódium přišla o berlích. Přímý přenos koncertu na ČT 1 ovšem sledovalo pouhých 380 tisíc diváků, což ukázalo obrovský propad Anetiny popularity.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.