Petr Janda po smrti Kóbora (†78) z Omegy: Měli jsme velké plány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Janda po smrti Kóbora (†78) z Omegy: Měli jsme velké plány

Petr Janda a János Kóbor
Petr Janda a János Kóbor (Facebook)

Když legendární rocková kapela Omega oznámila úmrtí svého zpěváka Jánose Kóbora (†78), skon maďarského rockera zasáhl i jeho českého kamaráda Petra Jandu (79).

Oba pojilo letité přátelství. Dva slavné rockery svedla jejich kariéra dohromady už před mnoha desetiletími. Jak maďarská Omega, tak český Olympic byly ve svém žánru pojem. „Zemřel můj kamarád János Kóbor. Odešla jedna velká legenda. Ještě před pár lety jsme v Budapešti spolu zpívali Jasnou zprávu a měli velké plány na spolupráci kapel Omega a Olympic,“ prozradil Janda. Nakonec už na realizaci nových projektů bohužel nedošlo.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...

Nic nenasvědčovalo tomu, že by měl Kóbor odejít. Hudebník se těšil dobrému zdraví, nakonec ho ale o život připravila nákaza koronavirem. Kóbor byl přesvědčený, že se kvůli své skvělé kondici nemusí očkovat, nakonec ho ale nemoc zasáhla velmi silně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.