Strach porotkyně Drexler po vyřazení Miraie: Konec StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strach porotkyně Drexler po vyřazení Miraie: Konec StarDance?

Porotkyně měla ve středu problém dostat se na testy.
Porotkyně měla ve středu problém dostat se na testy. (Foto ČT )

Vyřazení covid pozitivního Miraie Navrátila (29) ze StarDance, který se musí ze soutěže poroučet kvůli druhé absenci, pořádně vykolejilo porotkyni Tatianu Drexler (58). Má strach, aby soutěž letos doplula vůbec do finále. Sama je teď doma v Německu a oznámila, že má potíže s tím, aby měla před cestou do Česka negativní test.

Mirai oznámil, že má nejsledovanější nemoc světa, ve středu. „Hlavně zdraví, roztomilý chlapče. Tanečník z Vás už být nemusí. Hlavně, ať vám to zpívá,“ napsala veřejně. „Když to tak vidím, tak mám strach, abychom vůbec došli do finále. Je to náročný ročník, co se dá dělat,“ posteskla si pak ve vysílání Frekvence 1.

Rozpracované skladby si Mirai ukládá rovnou pod názvem „hit“

Video se připravuje ...

Fronta 200 metrů

Ve středu měla shodou okolností Drexler zamířit v Německu na taneční soutěž ve standardních tancích a podpořit na ní své kamarády a žáky. Ale nakonec se akce zúčastnit nemohla. „Bohužel jsem stála ve 200 metrové frontě na testování a mistrovství jsem nestihla,“ napsala. „Od čtvrtka mám na každý den rezervovaný termín testů. Tak snad projdu a budu moci zamířit i do Prahy,“ dodala Drexler, která má na další vysílání přijet z Německa zítra dopoledne. I v Praze pak podstoupí další PCR test, který rozhodne, zda se v přímém přenosu objeví.

Bude se vyřazovat

I přes další problémy s covidem se má v zítřejším díle StarDance vyřazovat. „Vše záleží na tom, jak dopadnou čtvrteční a sobotní testy, ale zatím je vyřazování v plánu,“ řekla mluvčí ČT Karolína Blinková.

Vítězná kapela roku Mirai: Jsem vyděšený, nedokázal jsem to přijmout, říká Navrátil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
3. 12. 2021 • 06:10

Je to porotkyně vtipná ,laskavá i ostrá . Pilna a umí vydělat peníze paní Ing .! Neplete tam moc odborne terminologie tim je sympaticka a osvěžující V Evropě špička této zábavné soutěže. Okoral nám ale Marek E.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.