Náhlý zvrat ve StarDance! MIRAI OKAMŽITĚ KONČÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Náhlý zvrat ve StarDance! MIRAI OKAMŽITĚ KONČÍ

Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil.
Lenka Nora Návorková a Mirai Navrátil. (Blesk:foto CNC: Marek Patek Foto CNC: Marek Pátek)

Letošní ročník divácky oblíbené taneční soutěže paralyzuje jeden problém za druhým. Soutěžící bohužel padají jako švesrky. Nečekaná stopka nyní padla na Miraie Navrátila (29). Co se stalo?

Už v sobotu tančil Mirai s náhradnicí. Jeho taneční partnerce Lence Noře Návorkové (30) totiž vyšel pozitivní test na onemocnění SARS-COVID 19. A teď má covi i Mirai, ten však popírá, že by jej nakazila Lenka. 

Lži ve Stardance a hrozí Maraiovi konec? A šokující diagnóza Kačera

Video se připravuje ...

„Ano, bohužel je to tak. Strašně jsem se těšil na další dva tance, ale podle pravidel musím skončit, moc mě to mrzí, už kvůli všem těm lidem, co mi fandili a posílali hlasy. Lenka mě určitě nenakazila, osm dní jsme se neviděli,“ řekl Blesku.

Z Miraiovo vyjádření na Instagramu je patrné, jak moc je pro něj nucený konec bolestný. "Bya to Panika před každým přenosem, propocená nepraná trika a taky ruská ruleta kolem covidu. Ten je aktuálně všude a teď si šáhnul i na mě. Zaplaťpánbůh jsem v podstatě bez příznaků, ale pravidla hry jsou daná a znamená to pro mě konec výletu, konec kapitoly zvané StarDance.“

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.