50 Cent v Praze: Drogy jsou všude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

50 Cent v Praze: Drogy jsou všude!

Rapper 50 Cent vystoupil ve středu večer v Praze.
Rapper 50 Cent vystoupil ve středu večer v Praze. (Profimedia.cz)

PRAHA – Po světě prodává miliony desek, vyprodává největší koncertní haly a teď byl v Praze! Rapper 50 Cent vyprodal pražskou TMobile Arenu, kam přijel přímo z hotelu Mandarin Oriental, kde je ubytovaný.

Po světě prodává miliony desek, vyprodává největší koncertní haly a teď byl v Praze! Rapper 50 Cent vyprodal pražskou TMobile Arenu, kam přijel přímo z hotelu Mandarin Oriental, kde je ubytovaný. „Praho, jsi připravená na hip hop?“ zvolal do zaplněného kotle, který se vzedmul!

»Půldolar« v Praze představil výběr ze tří cédeček, která momentálně má na svém kontě, a už se těší na placku čtvrtou. „Měla by vyjít někdy na jaře příštího roku a snad kvůli tomu nebudu muset rušit své další turné,“ přiznal 50 Cent, který připomněl svou sázku s Kayniem Westem, s nímž se vsadil, že pokud prodá méně cédéček než on, tak skončí s kariérou. „Některé koncerty na svém turné jsem skutečně zrušil, ale že jsem prohrál, bylo hlavně tím, že West má za sebou větší label, který mu udělal lepší propagaci. Příště si ho ale podám,“ tvrdí drsňák, který se ještě nedávno živil prodejem drog, stejně jako jeho matka.

Tu zabili, když mu bylo deset let, jeho samotného před časem znepřátelený gang rozstřílel před jeho domem a 50 Cent skončil s devíti kulkami v těle. „Mám rád takové ty zbraně, které udělají bang bang bang, a než stihnete jakkoliv zareagovat, vystřílí celý zásobník. Ty velké šmejdy, které udělají jednou ranou spoustu humbuku, jsou o ničem,“ rozpovídal se rapper. „Drogy jsou všude, ale nejvíc mě dostává, jak se ve společnosti zlegalizoval kokain. Dřív to byla droga pro pár lidí, ale teď je všude,“ uzavírá 50 Cent, který celou dobu během rozhovoru s námi pil citronový čaj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.