ČT promluvila k dalšímu covidu ve StarDance: Prošel Mirai? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ČT promluvila k dalšímu covidu ve StarDance: Prošel Mirai?

5. soutěžní večer StarDance - Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorníková
5. soutěžní večer StarDance - Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorníková (CNC_Marek Pátek)

Od sobotního oznámení, že má jeho tanečnice Lenka Nora Návorková (30) covid, se bál o své místo v soutěži! Kdyby totiž musel Mirai Navrátil (29) do karantény, čekal by ho podle pravidel BBC vyhazov natvrdo za druhou absenci v přímém přenosu. Podle ČT ale do karantény nemusí.

V sobotu tančil s náhradnicí Terezou Pruckovou (36), která Lenku vystřídala podle původního vyjádření proto, že měla bolesti a cítila se vyčerpaná. Jenže za vše mohl covid, což Návorková paradoxně oznámila až během závěrečných minut sobotního živého přenosu charitativního večera ve StarDance.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

Dva testy

Česká televize tvrdí, že o její nemoci do té chvíle nevěděla. „Lenka se výsledek dozvěděla v sobotu večer a beprostředně poté dala vědět České televizi. S Miraiem se viděla naposledy v úterý. Oba PCR testy, které Mirai absolvoval (ve čtvrtek a v sobotu) vyšly negativně,“ napsala Aha! mluvčí ČT Karolína Blinková.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

Má štěstí

Díky trasování rizikových kontaktů Návorkové tak Mirai nebude muset do karantény. Pokud by se s ní viděl ještě ve čtvrtek, pak by se ho bohužel karanténa týkala.

Náhrada i v sobotu

Návorková bude v izolaci kvůli covid-19 minimálně ještě tuto sobotu, proto za ni znovu s Miraiem zaskočí Tereza Prucková. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.