Podezřelá koupě bytu Petry Janů: Proč bych se měla zpovídat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podezřelá koupě bytu Petry Janů: Proč bych se měla zpovídat?!

Kupní cena bytu Petry Janů je stále trnem v oku závistivců
Kupní cena bytu Petry Janů je stále trnem v oku závistivců (Aha! Martin Pekárek)

Takhle to vypadá, když se řekne, že někomu hraje štěstíčko do karet. Petra Janů (69) koupila byt za snové peníze. Jak je ale možné, že se dostala na tak podprůměrnou cenu? Zlí jazykové míní, že celá koupě proběhla za poněkud zvláštních okolností!

Ačkoli už je to sedm let, co se stala Petra Janů majitelkou 2+kk v lukrativní části Prahy 6, kupní cena jejího bytu doteď nenechává chladnou plejádu závistínků. Ti by totiž nejraději prokázali Janů techtlemechtle s městem. A příliš přesvědčivé, že šlo o férový obchod, není ani její vyjádření. „Nevím, proč bych se měla zpovídat,“ odpálkovala novináře Rytmu života, kteří nechodili okolo horké kaše a položili jí přímou otázku.

Jaroslav Uhlíř prodělal infarkt! A Petra Janů v slzách kvůli smrti kamaráda

Video se připravuje ...

Podle zjištění Aha! pro ženy však celá koupě patrně proběhla podle platných standardů. Podle znaleckého posudku byla cena nemovitosti v příslušném místě a čase stanovena na 2,9 milionu, radnice přistoupila ke slevě ve výši 100 tisíc korun a stanovila cenu na 2,8 milionu. Jelikož byla jednotka po neplatiči převáděna jako obsazená, určilo město slevu ve výši 35 procent, tedy o milion korun méně. Zpěvačka pak dostala další slevu ve výši 148 tisíc korun za to, že nabídku městské části přijala. 

Koupě to byla bezpochyby výhodná, je potřeba ale přičíst i fakt, že Petra Janů vložila nemalé finance do rekonstrukce. „Vypadalo to jako Drážďany po náletu,“ sdělila Janů Aha! Byt, který vybourala na cihlu, se přiblížil idee bydlení až po několika dlouhých měsících. Ale vyplatilo se! „Domů se vždy těším. Mám tam svůj kout, který jsem si zařídila k obrazu svému a je mi v něm dobře,“ říká spokojeně. 

Trojitá tragédie v rodině Petry Janů! A Absolonová zaplatila za Hornu dluhy

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.