Gottova tajná jednání: Budou vánoční koncerty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gottova tajná jednání: Budou vánoční koncerty!

Karel Gott letos potěší své české i slovenské fanoušky několika vánočními koncerty.
Karel Gott letos potěší své české i slovenské fanoušky několika vánočními koncerty. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Karel Gott (68) letos přece jen neodolal pokušení a rozhodl se uspořádat před nejkrásnějšími svátky v roce vánoční koncerty. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že už probíhají tajná jednání o jejich konání.

Zpěvák Karel Gott (68) letos přece jen neodolal pokušení a rozhodl se uspořádat před nejkrásnějšími svátky v roce vánoční koncerty. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že už probíhají tajná jednání o jejich konání. Fanoušci tak ani letos o Mistra před Vánocemi nepřijdou. Sám Gott tím ale poruší svoji tradici pořádání svátečních koncertů v Česku jednou za dva roky.

„Vánoční koncerty jsem měl loni, letos žádné neplánuji,“ řekl ještě v létě deníku Aha! Gott. Teď je ale všechno jinak. Symbol českých Vánoc, kterým Mistr zcela jistě už desítky let je, nenechá fanoušky na holičkách a podle našich informací dva dny před Štědrým dnem vystoupí ve své rodné Plzni. „Ano, můžeme potvrdit, je to jediný vánoční koncert v Česku,“ řekli nám z Gottovy zastupující agentury GoJa, která brzy dá do prodeje vstupenky. Karel Gott si na svůj koncert 22. prosince v plzeňském Parkhotelu, kde ho doprovodí Big Band Felixe Slováčka, pozval jako hosty svou bývalou sboristku Jitku Zelenkovou (57) a skupiny Abba Stars a 2 blondies.

Už teď se ale podle informací deníku Aha! jedná taky o Gottově předvánočním koncertu v Praze. A to dokonce přímo v legendární Lucerně, kde je Mistr vždy ve svém živlu. Gott před svátky nezapomene ani na slovenské fanoušky. Tam už příští pátek 30. listopadu vystoupí v Povážské Bystrici s Helenou Vondráčkovou (60).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.