Holky 3v1 se toho nebojí: Peprná konverzace dostala i moderátora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Holky 3v1 se toho nebojí: Peprná konverzace dostala i moderátora!

Nikol a Martina porodily v jeden den!
Nikol a Martina porodily v jeden den! (Foto Instagram)

S mateřstvím přišlo více povinností a méně času na tvorbu vtipných videí, která trio 3v1 proslavila. Stejně tak se dámy nevídají tak často jako dříve, proto byla talk show 7 pádů Honzy Dědka ideální příležitostí situaci napravit. A že se jim to tedy povedlo!

Vzájemné pošťuchování za ta léta nevymizelo. Jako maminkám jim cit není rozhodně cizí, jako kamarádky však nejdou pro ostrá slova daleko. Naštěstí se v případě Nikol Leitgeb (35), Veroniky Arichtevy (35) a Martiny Pártlové (42) ví, že vše je zkrátka jedna velká sranda a že člověk si musí umět dělat srandu ze sebe a někdy i z druhých! „Marťa nám nemůže odpustit, že jsme mladší. A obě mi nemůžou odpustit, že jsem nejhezčí,“ rovnou se utrhla ze řetězu Nikol Leitgeb.

Všechny jsou nyní pyšnými maminkami. Nikol je již dvojnásobnou maminkou, Veronika s Martinou si zatím užívají premiéru. Herečka známá z První republiky či Vyprávěj je ráda, že se v mateřství tak trochu spletla. Jak informoval web zeny.iprima.cz, podle Veroniky mateřství nakonec není takový záhul. Smělý názor má své opodstatnění - v mnohém jí pomáhá manžel Biser Arichtev (45).

Dvaačtyřicetiletá zpěvačka Martina Pártlová, která vystupuje s kapelou Čechomor, se jako jediná raduje z dcery, které dala jméno Stella. Po komplikacích s nádorem, na který se naštěstí přišlo, se na ni štěstí nakonec usmálo a od té doby zpěvačka jen září. „Chtěla jsem dítě za každou cenu. Do plánování mi hodil vidle právě nádor. Otěhotněla jsem, když jsem si ho nechala odstranit a určitě to nebylo jenom tím, že jsem potkala Pepu,“ řekla zpěvačka v talk show.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

Ani tentokrát holky nezklamaly a neodpustily si peprná témata, která tak nějak většinou z jejich konverzace vyplynou. Vše přitom vypadá v zárodku tak nevině... „Čekala jsem, že se mě holky budou ptát. A nic. Vůbec nic. Úplně mi berou pocit důležitosti. Teď se mě teda Verča ptala na něco s pindíky. Ale to bylo něco s Bisim,“ přehodila Nikol Leitgeb nečekaně výhybku na zcela jiné téma. . „Je fakt, že když se sejdeme, řešíme pindíky, ale ty velký,“ přiložila pod kotel Veronika Arichteva a Honza Dědek nestačil zírat!

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video se připravuje ...

Je vidět, že se jejich pověstný humor nevytratil. Zúročí ho třeba zase v nějakém videu? „Chceme něco natočit, ale pak si říkáme, že by to po dvou letech mělo být dobrý, a bojíme se, že to nebude dobrý,“ vysvětlila Veronika. „Já se třeba nebojím, ale holky se bojí,“ rýpla si Martina. Odpověď je tedy zatím zřejmě ve hvězdách.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.