Ochrnutý Alfred Strejček: Covid mu ukradl osmdesátiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ochrnutý Alfred Strejček: Covid mu ukradl osmdesátiny

Alfred Strejček musel zrušit veškeré pracovní aktivity.
Alfred Strejček musel zrušit veškeré pracovní aktivity. (A. Malachovský, ČTK, archiv Blesku)

Přátelé mu chystali velkou oslavu 80. narozenin, které má právě dnes. Alfred Strejček ale své blízké přivítat nemůže. Kvůli dalšímu ataku covidu jsou až do odvolání zrušeny návštěvy.

Lidé v nemocnicích a dalších zdravotnických zařízeních jsou opět odkázáni jen na mobil. Navíc Freda, jak mu kamarádi říkají, už v sanatoriu v Prosečnici nenajdou. Strejček se opět vypravil do Kladrub, kde mu před časem hodně pomohli. Jeho životní partnerka Jitka Molavcová (70) tu dokonce uspořádala několik vystoupení jako poděkování za skvělou péči.

Iva Janžurová slaví krásných a úctyhodných 80 let.

Video se připravuje ...

„Já jsem ráda, že je zpátky v Kladrubech,“ řekla Aha! herečka Jaroslava Obermaierová (75). Patří k těm nejvěrnějším lidem, které ochrnutý herec má. „Mám to k němu z mé chalupy kousek. Aspoň mu něco dobrého uvařím, a pokud ho nebudu moct navštívit osobně, nechám to u sestřiček,“ dodala hvězda seriálu Ulice. Sama už letos v zimě covid prodělala. „Ani bych to na sobě nepoznala, šla jsem na testy kvůli synovi Járovi a řekli mi, že jsem taky pozitivní,“ upřesnila herečka.

Skončil na vozíčku

Alfred Strejček ochrnul ze dne na den před čtyřmi lety. Byl si jako vždy zaběhat ve Stromovce, ráno se už nemohl pohnout. Jak se svěřil v pořadu 13. komnata, měsíce byl závislý na přístrojích a nyní se už konečně blýská na lepší časy.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.