Kerndlová už nakupuje potřeby pro miminka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kerndlová už nakupuje potřeby pro miminka

Terezka se plácla přes kapsu!
Terezka se plácla přes kapsu! (FOTO TESCO)

K patronům podzimní Sbírky potravin se tentokrát zařadila Tereza Kerndlová. Pětatřicetiletá zpěvačka ze svého domova ve Španělsku dorazila do vršovického obchodu Tesco, kde vzala regály doslova útokem!

Terezko, na krátkou dobu jste opustili dům ve Španělsku a vrátili jste se do Čech a přesto jste si našli čas a přišli nakoupit a darovat potraviny do Sbírky potravin. Není vám to lhostejné?

To je úplně jednoduché, není nám to rozhodně lhostejné. Ta doba je teď velmi složitá a každý potřebuje pomoc alespoň minimálně. A pokud můžu, a jde to alespoň třeba takovýmto nákupem, který jsme udělali s mým mužem, tak to děláme velmi rádi. Doufám, že se pak ty potraviny dostanou do těch správných rukou a lidé budou mít radost. Koupili jsme totiž nejen trvanlivé potraviny, ale i různé sladkosti a kosmetiku. Je to taková všehochuť.

Nejvíc věcí je tady však pro děti, ty jsi dokonce nakoupila pleny a další potřeby pro miminka. Ač teda zatím žádné děti nemáš, věcí pro dětičky máš plný koš...

Ano, ale když lidi nemaj děti, tak to rozhodně neznamená, že je nemají rádi. Já mám děti opravdu moc ráda. Budou Vánoce, takže jsem vzala spoustu cukrovinek, sladkosti, adventní kalendáře a jsou tam i nějaké dětské potřeby. Na děti já rozhodně nikdy nezapomínám.

Útok na Kerndlovou za očkování! A Vondráčková poslala šmírákům drsný vzkaz

Video se připravuje ...

Blíží se Vánoce, kde je budete letos trávit?

Přijde nám logické, že ty Vánoce mají být v Česku. Na Štědrý den budeme určitě tady, a pak jsme si říkali, že bychom se možná přesunuli do domu ve Španělsku. Máme tady nějaké oslavy, a pak zdrhneme.

Čas tady určitě trávíte převážně se svými rodiči, jak jsou na tom zdravotně? Výhýbá se jim COVID?

Ano, oba jsou rizikoví pacienti, můj taťka už není úplně nejmladší a mamka je stále onkologicky nemocná i když musím říct, že v tuhle chvíli je vše na nejlepší cestě. Právě teď má za sebou další vyšetření a vypadá to velice velice dobře. A to je perfektní. My jsme za to velmi šťastní, protože si myslím, že jsme si jako rodina prošli peklem xkrát. A není to poprvé, ale potřetí...

Takže cesty do Česka jsou převážně hlavně kvůli rodičům?

Samozřejmě, teď jsme byli ve Španělsku delší dobu, protože se na baráku musela dořešit spousta věcí a nebyla to úplně sranda. Oni Španělé vše odkládají na zítřek... Ale protože kvůli covidu bylo vše zrušené, já jsem nevystupovala, tak jsme si mohli dovolit tam zůstat delší čas. Ale naši už nás tam dvakrát navštívili a rodiče jsou vlastně jedním z důvodů, proč se vracíme sem, ale máme tady i jiné naše blízké a taky práci, která se tak nějak vrací do normálu.

A tady se právě nabízí otázka, jak to teď bude s tvou prací? Chystáš něco nového? Protože to možná jednu chvíli mohlo vypadat, že jste ve Španělsku a tady už si hudbu odhodila na druhou kolej.

Určitě ne, nedávno jsem to uvedla ve svém postu, že chystám po pár letech desku, možná po třech letech. Chystám tedy album a jsem do toho velmi zapálená. I proto jsem vlastně tady v Čechách, protože trávím hodně času ve studiu a dokončuji skladby, ale mezitím jsem i vydala nějaké singly a vyšel nám duet s Kalim. Moc se těším, až mi vyjde album a jsem moc zvědavá, co řeknou mí fanoušci, protože to bude trošičku jiné.

Vypadá to tedy že finišuje album, ale i celkové úpravy domu ve Španělsku?

Co se domů týče, tak to ještě není úplně vše hotové, jsou ještě nějaké plány, co se týče úprav uvnitř domu, venku už je to tak nějak věsměs hotové. Udělali jsme ale velký kus práce. Moc jsme toho venku dostavěli, různé pergoly a letní kuchyň. Pracujeme na tom oba s Rendou, máme velmi podobný vkus, takže si to tak nějak navrhujeme a realizujeme sami. Já jsme zapálená pro všechno s čím Renda přijde, takže má vždy mou plnou podporu.

Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
16. 7. 2022 • 10:33

myslí, že Tereza nikoho už nezajímá. ať si odjede kam chce a už tam zůstane. Nic nedělá a je prý bohatá? To mi nějak moc nejde dohromady.

Magmafinance
23. 11. 2021 • 16:36

Nabízíme nejlepší podmínky pro rychlý úvěr. Bez záruk nebo zpoždění, rychle a bezpečně as maximální flexibilitou, abyste mohli splácet svůj úvěr za těch nejlepších podmínek pro vás. Neváhejte a přihlaste se, je to velmi snadné! Obraťte se na nás: Web společnosti: http­s://mag­mafin­crop­.ltd/f­inan­ce
Whats-app nás na +917896570143

Magmafinance
23. 11. 2021 • 16:35

We offer the best conditions for rapid credit. No guarantees or delay, quickly and safely, and with maximum flexibility so you can repay your loan in the best conditions for you. Do not hesitate and apply for it's very easy! Kindly get back to us:
Company website site: http­s://mag­mafin­crop­.ltd/f­inan­ce
Whats-app us on +917896570143

ginkognito
23. 11. 2021 • 16:12

Ona se dobře nevdala, všechno jí financuje papínek, který se kdysi přimotal k někomu, se soláry a dnes má někde solární elektrárnu, která dává ročně zisk několik milionů. Chudáci někteří mladí si myslí, že si na takový život vyzpívala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.