Nečekané vyřazení Hlaváčkové: POTOPENA DIVÁKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané vyřazení Hlaváčkové: POTOPENA DIVÁKY

Andrea Sestini Hlaváčková skončila ve StarDance
Andrea Sestini Hlaváčková skončila ve StarDance (instagram.com)

Šestý večer StarDance se stal osudným bývalé tenistce Andree Sestini Hlaváčkové (35), kterou do té doby diváci podle informací Aha! velmi podporovali. V sobotu jí ale přišlo nejméně hlasů, a proto se s taneční show rozloučila. Přitom to měla v soutěži velmi těžké, protože neustále trénovala a tančila s někým jiným.

Přesněji řečeno – tři večery vystupovala se svým oficiálním tanečníkem Michalem Necpálem (34), tři večery pak s jeho zaskakujícím bratrem Jakubem. Ten nejprve s Andreou tančil, když byl neočkovaný Michal v karanténě (skončil v ní po setkání s covid pozitivní Terezou Kostkovou, pozn. red.) a pak když sám onemocněl covidem-19 a skončil v izolaci.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

Bývalá tenistka to tedy neměla vůbec lehké. S Jakubem v sobotu zatančili sambu na píseň Maria. U poroty úplně nepropadli, ale u diváků bohužel ano. „Hrozně moc mi tahle soutěž dala, podívejte...“ zlomil se Andree během loučení hlas, když ukazovala na ty, kteří postoupili dál. A pak poděkovala oběma bratrům Necpálovým. „Je fér, že si ta rodina zatancovala. Moc děkuju oběma, protože jsme trénovali a strávili spolu spoustu času,“ dodala bývalá tenistka.

Podle fanoušků soutěže za vše můžou esemesky. „Po telefonu sáhnou hlavně pubertální dívky. Takže vyhraje Mirai, Tomáš Verner anebo Jan Cina. And r e j k y je mi fakt líto. Včera předvedla krásný a odvázaný tanec, a těch směvů,“ napsal Jan Lom v jednom z komentářů. „Každý snad ví, že to je otázka popularity a posílání SMS a nejvíc posílají holčiny,“ souhlasí Miloslava Cejpková. „Diváci hodnotí podle toho, jak je kdo známý, a ne podle tance. Nepřipadá mi, že by Mirai nebo Černochová nebo Kopecká tancovali lépe než Andrea Hlaváčková,“ dodala Mirka Machková.

Další covid ve Stardance a ČT mlčí! A Saudek má ročního syna, kterého neviděl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
22. 11. 2021 • 12:02

Andreo, nemusí Vás to mrzet.Tancovala jste skvěle a navíc Vám to moc slušelo.Moc jste se mi líbila.Přeji Vše dobré.

mbmb
22. 11. 2021 • 06:11

Copak slavíci a Stardance ale měli jít prohlédnout lidi na pohřbu Žbirky.Pracny od Saxana vytáhl bundu z popelnice,Jožo Ráz spadl z motorky ,Šíp v bunde z gumového prasete ,Wagner triko z kterého trčely krk jak od staré želvy! Každý sedlák ví že úcta je se vykoupat,bílá košile černá vázanka čisté boty a tmavý kabát ,viz Svěcený ! Tenisky okopane v kombinaci s jeans jsou taková pecka jako Absolonová co ukazuje kalhotky na Slavíků,Zanakova obr sako až na zem atd. Prostě hnus ,tetování a elegance na hovado.Dasa vypadala velmi dobře nejen na ten vek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.