Poražená Bílá po Slavíkovi: SLOVA O KONCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poražená Bílá po Slavíkovi: SLOVA O KONCI

Lucie Bílá na začátku své kariéry v 80. letech a dnes.
Lucie Bílá na začátku své kariéry v 80. letech a dnes. (archiv Blesku/Instagram )

Anketa Zlatý Slavík přinesla po pauze i nečekané výsledky! Další soška tentokrát neputovala do "voliéry" Lucie Bílé (55), ale k rukám nastávající maminky Ewy Farné (28). A jak se na to Lucie tváří?

„Rozhodla jsem se hlavně držet palce těm druhým, kterých se to teď týká, protože já jsem se svojí slavičí voliérou spokojená. Už kdyby žádný nepřiletěl, tak jsem opravdu hodně spokojená,“ řekla už dříve Bílá iDnes.cz. Je tedy vidno, že úspěch své mladší kolegyni přeje. Na Zlatého Slavíka jako takového přesto reagovala posmutněle. 

Lucie Bílá na premiéře filmu Karel: Zpívat Kájovi nad rakví bylo strašně těžké!

Video se připravuje ...

„Já mám vlastně v sobě trošku mám Slavíka uzavřeného. Nejen těmi svými dvaceti slavíky, ale především Karlem Gottem. Protože jestli někdo slavík je a bude, tak je to Karel Gott,“ dodala. 

Lucie Bílá: Lásce poručit neumím, ta si se mnou dělá, co chce

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
honzaprchal1
28. 11. 2023 • 06:29

Kdysi jsem viděl v nějakém pořadu v TV , jak Zanáková prohlásila, že Slavíci pro ni nejsou nic a vytáhla vyznamenání od opilce Emana. To prý je nejvíc. Umět zpívat a mít to v hlavě v pořádku, se mnohdy vylučuje. Od dob , kdy pro ni dělala Osvaldová, nemá dobrou písničku. Tady je jasně vidět , jak je Slavík zkorumpovaný a jak špatně je na tom naše hudební scéna oproti zahraničí. Samozřejmě je to pouze soutěž popularity a ne kvality. I tak je smutný pohled na tu žumpu.

-bello-
29. 11. 2021 • 12:14

Bílá nepotřebuje vyhrávat, vyhrála (zatím) spokojený soukromý život.Není urputná v cenách, jako Gott.
Řeči o modle Gott si mohla nechat. Slavík není o Gottovi !!!!
Je to o práci zpěváka za uplynulý rok .Gott byl nominován / a nejen on / setrvačně, byť třeba vůbec nic nevydal, koncerty nedal./ O čem to pak je ? Bez práce a hodnocení za uplynulý někoho nominovat je tedy pecka ! Já si cením těch, kteří se na tuhle šaškárnu vykašlali a jdou si svou cestou. I Farna to mohla odmítnout. Umí dost a viditelná je taky dost.Mít doma ulítlou sošku " od Janečka " není terno.

Když vidím, že v nějaké porotě o zpěvácích rozhoduje taková Bagárová , nebo další nějaká pro změnu blondýna a když na Slavíkovi dojatá Gottová předává " štafetu " živým, protože mrtvý Gott už nemůže , tedy říká , že kdyby žil dostal by ho jistě znova i kdyby sípal sebevíc, pak tomu dala s Janečkem facku! Vypadá to , že vždy to bude soutěž nikoli talentů, ale soutěž srovnávací s Gottem. A tak v dnešní době být začínajícím zpěvákem odkázaným na to, jak se vyspí " předimenzovaný " Habera , nebo jestli si Bagárová stihla přeepudrovat nos a tedy vnímá co soutěžící zpívá je těžký..
Mně oni přijdou jednoznačně, jako uměle vyrobená pracovní místa pro pár lidí a majitele společností.

snehulak
24. 11. 2021 • 17:02

A kolikátá vlastně byla Bílá?

Larry61
21. 11. 2021 • 18:01

A teď se projevila i tvá vysoká inteligence!

Jarda3
21. 11. 2021 • 13:11

Že Eva Burešová je zpěvačka jsem nevěděl . . .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.