Nesvačilová se nezdá: Pletky s Polívkou už počtvrté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nesvačilová se nezdá: Pletky s Polívkou už počtvrté!

Vladimír Polívka dostal v práci přidělenou slabou motorku.
Vladimír Polívka dostal v práci přidělenou slabou motorku. (Foto FTV Prima)

Junior v podání Vladimíra Polívky (32) zahoří v seriálu Polda láskou. Kupodivu je objektem jeho zájmu opět Denisa Nesvačilová (30), stejně jako tomu bylo ve Slunečné. „Hrajeme spolu pár už počtvrté,“ prozradila herečka.

Denisa představuje členku motorkářského klubu, kde dojde k vraždě. Junior ji vyšetřuje a bude k ní mít hodně blízko. „Už jsme před kamerou podobná dvojice, jako byla Daniela Kolářová a Jaromír Hanzlík,“ směje se Nesvačilová. „Slyšíme na sebe, máme se rádi, a dokonce trochu žárlíme, když si povíme, že něco točíme a nehrajeme v tom spolu,“ dodává herečka. Měla při natáčení trochu problém s jízdou na nadupaném stroji. Na skútru jezdí, ale tenhle byl velký a hodně těžký, navíc téměř nedosáhla nohama na zem. Ale i to se zvládlo. „Už se těším, až se s Vláďou zase sejdeme při další práci,“ přiznává Denisa.

Denisa Nesvačilová okouzlí v Poldovi Vladimíra Polívku

Video se připravuje ...

Profesionální partneři

Denisa a Vladimír ještě mají co dohánět. Kolářová a Hanzlík se poprvé společně objevili ve filmu Slasti otce vlasti, pak tvořili pár v Noci na Karlštejně, v seriálu Taková normální rodinka, ve filmech Podnájemníci, Otec nebo bratr, Lucie postrach ulice, Zase ta Lucie a v mnoha dalších.

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.