Obavy o Alžbětu II.: PROČ MÁ TAK FIALOVÉ RUCE?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Obavy o Alžbětu II.: PROČ MÁ TAK FIALOVÉ RUCE?!

17. listopadu Alžbětiny ruce mají nezdravý fialový odstín.
17. listopadu Alžbětiny ruce mají nezdravý fialový odstín. (Foto Reuters)

Jako by se Britové ocitli v pohádce o Červené karkulce! Při pohledu na nové fotografie panovnice Alžběty II. (95) se totiž podobně jako Karkulka vlka v přestrojení ptají s podezřením: A, královno, proč máte tak fialové ruce? Na rozdíl od pohádky je v tomto případě odpověď nejasná...

Britská královna udělila první osobní audienci od 19. října, kdy se v rámci Globálního investičního summitu setkala s bývalým šéfem Microsoftu Billem Gatesem (66) a dalšími hlavouny světového byznysu. Od té doby ale musela kvůli neupřesněným zdravotním lapáliím (mj. prý měla bolesti zad) zrušit několik veřejných akcí a cest. Na veřejnosti se ukázala až teď, o 29 dnů později. Fotografie pořízené na windsorském hradu během Alžbětina rozhovoru s generálem a sirem Nickem Carterem (62), náčelníkem obranného štábu, však Brity, co se královnina zdraví týče, moc neuklidnily. Ba naopak...

„Proč má tak fialové ruce?“ tážou se na sociálních sítích, kde fotografie začaly rychle kolovat. Odpověď může být překvapivě prostá: Dost možná jde jen o špatnou práci královského fotografa a zle nastavený aparát, jelikož i generálovy ruce mají tmavší odstín než jeho obličej. Stejně tak se ale může podle oborníků jednat o poruchu krevního oběhu, což je u starších lidí běžné! Ať už je důvod jakýkoliv, až do konce roku královna z rozhodnutí lékařů žádné veřejné vystoupení v plánu nemá.

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...

Princ Charles: Je OK, ale...

Obavy se alespoň na dálku snažil zmírnit Alžbětin syn, princ Charles (73, na snímku), který je nyní s manželkou Camillou (74) pracovně v Jordánsku. „Matce se daří dobře. Ale to víte, v pětadevadesáti už to není tak snadné jako dřív. Už i v mém věku je to dost špatné!“ narážel na vlastní zdraví.



Přečtěte si
alzbeta59
19. 11. 2021 • 18:40

vzdyt to ani neni ona

rydlo
19. 11. 2021 • 11:41

A proč má také fialové ruce i její společník na fotografii?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.