Velké trápení Konvičkové: HŮŘ NIKDY NEBYLO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Velké trápení Konvičkové: HŮŘ NIKDY NEBYLO

Dokojila a kila šla nahoru
Dokojila a kila šla nahoru (Instagram)

Ačkoli se zpěvačka Markéta Konvičková (27) po porodu radovala, že je už po 14 dnech na své původní váze a zapne svoje staré džíny, moc dlouho jí těšení nevydrželo. Jen, co přestala kojit, váha jí letí neúprosně nahoru. 

„Energii jsem zajídala čokoládou a jsem na tom teď nejhůře, co jsem kdy byla,“ posteskla si Expresu. Konvičková je však odhodlaná o svou postavu bojovat! Radikálními dietami to ale prý nebude. Markéta jde na to zdravě!

Markéta Konvičková: S rodinou razíme heslo, kdo málo spí, má hodně zážitků

Video se připravuje ...

„Nikdy jsem nedržela a nedržím žádné diety. Můžu jíst cokoliv, ale musím jíst pravidelně, v menším množství a netláskat do sebe jídlo večer. Když si nastavím režim a naučím žaludek co tři hodiny přijmout alespoň nějakou maličkost, vím, že do měsíce budu v pohodě,“ řekla. Svou snahu prý podpoří i ve fitku. 

O Markétě se ví, že je velkou fanynkou bikram jógy, od které se bohužel trochu odklonila vzhledem k vládním nařízením a uzavřením fitness center. „Když byly uzávěry, občas jsem cvičila bikram jógu doma podle online programu. Jenže doma na koberci pro to chybí to nejdůležitější, to teplo! Protože to posouvá limity,“ vysvětlila evidentně natěšená, až malou Amálku svěří do rukou tatínka nebo babiček a zamaká na svém těle.

Markéta Konvičková v 7. měsíci. Kočárek vybírá podle svého šatníku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.