Babiš na Hrad? Rezolutní prohlášení manželky Moniky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Babiš na Hrad? Rezolutní prohlášení manželky Moniky

Moninka má ohledně dalšího působení manžela coby politika jasno!
Moninka má ohledně dalšího působení manžela coby politika jasno! (Facebook)

Kdo usedne na hradní trůn po churavějícím Miloši Zemanovi (77)? Sázkové kanceláře mají jasného favorita, kterým je současný předseda vlády v demisi. Co na to ale jeho sedmačtyřicetiletá manželka?

„Je to práce, která by ho mohla bavit. Lítal by po světě, setkával se se světovými lídry minimálně na summitech. Paní Monika Babišová jako první dáma by také myslím odvedla dobrou práci,“ domnívá se komentátor serveru Seznam Zprávy Jindřich Šídlo. 

„Pan prezident by si přál, abych kandidoval, ale dneska máme jiné priority. Moje manželka by určitě nechtěla být na Hradě,“ mlží ovšem dál Andrej Babiš (67) nejen v Blesku. Zato jeho paní má o jeho (ne)setrvání v politice očividně jasno!

„Abych byla upřímná, moc se nevidíme. Snažím se věnovat dětem. Byli jsme společně na dovolené, abychom si užili pěkné počasí, opravdu se s manželem nevidíme,“ smutně přiznala Babišova žena v rozhovoru pro TV Markíza a rezolutně dodává: „Samozřejmě nejlepší by bylo, kdyby se úplně stáhl z politiky!“ 



Přečtěte si
yokky
13. 11. 2021 • 16:16

Oni jsou superrrrr oba👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍🆒🆒🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒🆒

mbmb
12. 11. 2021 • 12:18

Jediné co je na Andrejkovi pěkně.Monika je repre

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.