Konec mlžení okolo Babčákové! Další covid ve StarDance? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Konec mlžení okolo Babčákové! Další covid ve StarDance?

Podivné mlžení ve StarDance! Sejmul Babčákovou covid?
Podivné mlžení ve StarDance! Sejmul Babčákovou covid? (instagram, archiv)

Od sobotního vyřazení oblíbeného tanečního páru Babčáková - Prágr uběhl necelý týden. Diváci ale doteď neví, co za ukončením účasti stojí. Televize mlží, samotní účastníci neodpovídají. Ve hře je několik důvodů, pozornost se ale stále více stáčí k podezření, že má Babčáková covid. 

„Bohužel, Simona Babčáková je nemocná, tančit nemůže. Takže podle pravidel BBC s Martinem Prágrem soutěž opouštějí,“ sdělil divákům na začátku sobotního přenosu moderátor Marek Eben (63). Od té doby se v souvislosti se Simonou Babčákovou (48) mluví v hádankách. 

Babčáková přišla o hlasy, sázkaři mají jasno! A válka Soukalové graduje

Video se připravuje ...

Resumé nepřinesla ani tisková mluvčí ČT Karolína Blinková. „Nemůžu komentovat zdravotní stav,“ sdělila Blesku. Mnozí se domnívají, že Babčákové vyšel před přenosem pozitivní test na covid, o čemž se dost šušká. Ve hře je samozřejmě jakékoli jiné onemocnění, vzhledem k tomu, že Babčáková odtančila první večer zjevně nachlazená, se dá ale předpokládat, že ji nějaká rýmička jen tak nezastaví a že pokud stůně, případně je v karanténě, situace bude patrně vážnější. 

Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.