Bohdalové milionář na ožehavé téma: Musím ji přesvědčovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bohdalové milionář na ožehavé téma: Musím ji přesvědčovat!

Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko
Jiřina Bohdalová a Ľubomír Focko (Foto: P. Machan, M. Pátek)

Bohatý podnikatel ze Slovenska se s herečkou seznámil v roce 1994 na oslavě 30. narozenin Jiřího Pomeje. Vztah se následně prohluboval při společných dovolených. I když jim to klape, přesto existuje téma, které páreček rozděluje!

„Jako partnerka je úplně super. Lidsky jsme si velmi sedli. Těžko to popsat. Je to příjemný, milý a vzdělaný člověk. Super vaří a mohu se s ní bavit o všem," prozradil na herečku Ľubomír Focko v knize Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová. A při svých diskuzích se dvojice opravdu nevyhýbá žádné oblasti, jak si ostatně všiml i slovenský web Plus7dni.pluska.sk.

Ľubomír Focko o Bohdalové: Až moc mi mluví do výchovy syna!

Video se připravuje ...

„Zatím jsme se neshodli v otázce ženského orgasmu. Nevím, nemám zkušenosti, jak v tomto oboru vynikají herečky, ale myslím, že ani nejlepší hvězda není schopná tento kus zahrát tak, aby to muž nepoznal. Ať si myslí kdo chce, co chce, je to tak. Jiřinka sice tvrdí, že to dokáže zahrát každá žena, ale já ji oponuji. Musím ji o své pravdě nadále přesvědčovat,“ tvrdí slovenský podnikatel v knize Petra Macka.

Jiřina Bohdalová točí dokument o svém životě: 90 minut pravdy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.