Adamovská a Štěpánek: Zátěžová zkouška pro hereckou domácnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adamovská a Štěpánek: Zátěžová zkouška pro hereckou domácnost

Zlata Adamovská a  Petr Štěpánek
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek (Profimedia.cz)

Herečka Zlata Adamovská (62) se netají tím, že vánoční svátky zkrátka zbožňuje. A letos bude navíc ráda, když se celá její rodina vejde ke Štědrovečerní večeři – herečka totiž očekává nával hostů. Ustojí to hostitelka s manželem?

Jejich dům v Praze je sice velký a honosný, ale letos na Vánoce možná budou muset pořídit větší stůl. Zlata Adamovská (62) se svým manželem Petrem Štěpánkem (73) totiž plánují velkou sešlost. „Ráda bych, aby byli všichni u mě, to mi dělá dost dobře,“ svěřila se herečka pro web Expres.cz.

Krize manželství Adamovské a Štěpánka v Ordinaci?

Video se připravuje ...

Už nějaký čas s herečkou navíc bydlí její nemocná maminka, o kterou se s Petrem starají. Nechtěli ji nechat samotnou a jelikož dům mají velký, žijí si teď hezky ve třech.

„Mám dvě dospělé děti, dcera má už dvě malé děti, takže já mám dvě vnoučátka. Navíc mám starou maminku, která u mě bydlí a starám se o ni, takže nás je poměrně hodně. Ještě syn se svojí přítelkyní. Tak uvidíme, jestli se k tomu stolu vůbec vejdeme všichni,“ dodala se smíchem herečka, která už se Vánoc nemůže dočkat.

Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.