Hvězda Slunečné Kramár razantně změnila vzhled! Co se stalo?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Slunečné Kramár razantně změnila vzhled! Co se stalo?!

Maroš Kramár ve Slunečné jako pasáček
Maroš Kramár ve Slunečné jako pasáček (FTV Prima)

Na svých blonďatých vlnitých vlasech si zakládal celý život. To už je ale minulostí! Maroš Kramár (62) se během jednoho večera změnil k nepoznání. „Změna je život,“ okomentoval představitel podnikatele Linharta z primáckého seriálu Slunečná svůj ultra krátký sestřih.

proSlovenský herec si loni hlásil vinu, ale mě zajímá jen to, ať při lockdownu musel na nějaké výstřelky nechat zajít chuť, protože ještě točil Slunečnou a jeho John Linhart nemohl ze dne na den jen tak měnit vizáž. Teď má již volné ruce. „Tak jsem se včera trochu nudil. Co na to říkáte?“ ptal se na sociálních sítích. A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...

Bude jediná?

Svou troškou do mlýna přispěla i jeho pravá ruka ze Slunečné Eva Holubová (62) alias Linhartova asistentka Hana. „Obrovské ano! Konečně! Pryč s tím naondulovaným princem z NDR,“ kvitovala Marošovu proměnu. „Já jsem pro, i když možná budu jediná...“ dodala Holubová. A měla pravdu! Slovenské fanynky mu změnu účesu rozhodně neschvalují.

Jako mafián

„Proboha, ne! Vypadáš jako mafián. Moje máma tě už nebude zbožňovat!“ vzkázala mu jedna z nich. „Nelíbíš se mi vůbec! Maroši, nos teď raději čepici, beranici. Ještě že je zima... Hotová katastrofa! Až jsem se lekla,“ rozohnila se další ctitelka nestárnoucího prince.

Slunečná: Tomsa a Jánová se chytili pod krkem

Video se připravuje ...

Nová láska?

Francouzi s oblibou říkají – za vším hledej ženu... A zřejmě to platí i v případě charismatického Slováka. „Maroš to udělal kvůli mladé přítelkyni,“ šuškají si kolegové. Je možné, že trefili hřebíček na hlavičku. Kramár už po rozvodu přiznal vztah s půvabnou manažerkou Inou Oravcovou (36). Je o čtvrt století mladší a Maroš si asi chce trochu let ubrat.

Zhrozený Kořen: To nedoroste!

Ozval i Kramárův parťák z pořadu České televize Zázraky přírody Vladimír Kořen (47). „Maroši, máme na konci listopadu točit Zázraky. To nedoroste!“ obává se moderátor.



Přečtěte si
st.rec
2. 11. 2021 • 13:49

Hvězda Kramár změnilA vzhled a redakční kh*und*y asi mysleli na pohlaví.To je úroveň...

kov3
2. 11. 2021 • 09:15

v Česku musí byť naozaj veľká núdza o dobrých hercov, keď tohto považujete za veľkú hviezdu....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.