Trávníčková strávila noc se Svěceným, doteď ho bolí ruka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trávníčková strávila noc se Svěceným, doteď ho bolí ruka

Pavel Trávníček se zatím k ničemu nevyjádřil
Pavel Trávníček se zatím k ničemu nevyjádřil (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, Martin Přibyl, ČT)

Pavel Trávníček (70) se ve StarDance moc neohřál. I když dokázala jeho taneční partnerka Veronika Lálová (29) dovést Davida Svobodu (36) až k bronzové medaily, s Pavlem skončili poslední. Mělo na jeho taneční výkon snad vliv domnělé domácí dusno?  

Podle informací Blesku totiž Trávníčkova manželka Monika (35) nebyla noc před vyřazovacím kolem doma. Fotografové ji zachytili před kanceláří, kde evidentně strávila celou noc s houslistou Jaroslavem Svěceným (60). 

Monika Trávníčková o Jaroslavu Svěceném! Co s ním plánuje?

Video se připravuje ...

Co tam ti dva dělali? Zlí jazykové mluví o utajeném poměru, Monika to ale striktně popírá! „My jsme skutečně celou noc na sobotu podepisovali v mé kanceláři tisíc kusů limitované edice Symfonie pro planetku. Nic víc, nic míň. Vážně za tím nic nehledejte,“ řekla Monika a podobné sdělení vypustila i na sociální sítě.

Fanoušci ale klidní dlouho nezůstali. S vyjádřením k oné osudné noci totiž přišel záhy i Svěcený. „Ještě včera na koncertě mě bolela ruka," sdělil. Zda to uklidnilo, či nikoli i Trávníčka těžko říct. K situaci se totiž nevyjádřil. 

Trávníčková a Svěcený o nevěře: Jsou milenci nebo ne?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.