JOJO efekt? Renée Zellwegerová k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

JOJO efekt? Renée Zellwegerová k nepoznání!

Herečka se zjevila na ulici a málokdo by jí poznal!
Herečka se zjevila na ulici a málokdo by jí poznal! (foto: Instagram.com)

Role skutečných osob oblíbené hollywoodské herečce Renée Zellwegerové (52) zřejmě sednou! Po ztvárnění pěvecké legendy Judy Garland, za níž obdržela zlatou sošku, kývla na nabídku zahrát usvědčenou vražedkyni Pamelu Hupp v připravované sérii The Thing About Pam.

Renée Zellwegerová je známá tím, že pro roli je schopna rapidně zhubnout i přibrat. Po úspěšné sérii nemotorné Bridget Jonesové, která reprezentovala ženu ››krev a mlíko‹‹, předvedla velmi štíhlou postavu v oceňovaném muzikálu Chicago či v již zmíněné Judy. Tentokrát by zase měla pro novou roli nabrat na váze, tomu ovšem tvůrci filmu naštěstí zabránili. V dnešní době už je přeci jen jednodušší, a především zdravější možnost, jak se dostat na požadovanou váhu dané postavy – když má být herec v cizí kůži, tak doslova!

Herečka se totiž vsoukala do kostýmu, díky němuž zmohutněla, a kila navíc v obličeji jí přidali maskéři. Zellwegerová se tak vžije do role ženy, jež si odpykává doživotní trest za vraždu postiženého muže z roku 2016, jak informoval web Super.cz. Na tento zločin se nicméně série nezaměří. Místo toho bude pojednávat o vraždě Betsy Farieové z roku 2011. Z té sice byla obviněna, vinu ovšem odmítá. Renée již svými minulými rolemi dokázala, že je všestrannou herečkou, a tak se i v tomto případě dá očekávat, že s touto sérií dosáhne na další ocenění.

První trailer: Renée Zellweger v roli Judy Garland v novém filmu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.