Rána do vazu Gottové! KONEC VŠEM NADĚJÍM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rána do vazu Gottové! KONEC VŠEM NADĚJÍM

Dominika Gottová
Dominika Gottová (reprofoto FTV Prima)

Manželství Dominiky Gottové (48) a finského hudebníka Tima Tolkkiho (55) je nejspíš definitivně v troskách! Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) dostala od svého muže poslední ránu. Už jí nic nebrání v tom, aby se opět přestěhovala zpět do Česka.

Když Gottové na přelomu léta a podzimu Timo sdělil, že zůstane pracovně v Mexiku do Vánoc a na svátky se za ní vrátí do Finska, šly na Dominiku mdloby. Začala plánovat návrat do rodné země – za posledních šest let v pořadí už třetí! Už v polovině října měla Gottová přiletět do Prahy kvůli pracovním pohovorům, na základě kterých si chtěla harmonogram stěhování přesně naplánovat. Návštěvu ale odložila s tím, že se možná exkytarista slavné metalové kapely Stratovarius Timo Tolkki vzpamatuje a restart jejich vztahu nezkazí. Nevzpamatoval!

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Zima a samota

„Telefonoval mi, že získal další kšefty i v období Vánoc a Nového roku a to nejen v Mexiku, ale také v Los Angeles. Přeji mu to, ale já to prostě sama nedávám. Finančně a také psychicky,“ řekla Nedělnímu Aha! uplakaná Gottová. „Potřebuju ho mít vedle sebe, jinak ten můj návrat sem neměl smysl. Musím odsud pryč, protože jsem se do Helsinek vracela jen kvůli němu. Sama tady tu dlouhou zimu nedám,“ dodala s tím, že bůhví kdy se nakonec její manžel z pracovního pobytu za oceánem vrátí. „Musím si ale nejprve v Praze domluvit či najít práci, jinak se tam budu plácat v tom samém co tady. Ale zase tam mám alespoň kamarády,“ rozloučila se Gottová.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadafan
30. 10. 2021 • 10:02

....okna zamří­žovat­....­..zá­chodo­vým už to nedá.

AliAlice
27. 10. 2021 • 16:20

robin5...

AliAlice
27. 10. 2021 • 16:19

Jardo,kdyby pózovala jako panák ve výloze nějaké restaurace,tak by zmízeli všichni kunčafti,protože nic tak vyžranýho a lenošnýho se hned tak nenajde !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.