Michal Suchánek natáčí nový seriál: Suchoš režíruje Langoše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Suchánek natáčí nový seroš: Suchoš režíruje Langoše!

Jednou z hlavních postav je Jiří Langmajer.
Jednou z hlavních postav je Jiří Langmajer. (Foto Aha! – Jan Vilímek, TV Nova, herminapress.cz)

Je to nezmar! Michal Suchánek (56) natáčí nový seriál Národní házená pro VOYO.cz a ušil si na sebe pěkný bič. Pokud zrovna nehraje v některém z obrazů, poskakuje za kamerou a pořvává na ostatní herce seriálu, k němuž napsal i scénář. Roličku si tam střihne i jeho dcera Berenika (24).

»Suchoš« není jen nezapomenutelným brýlatým Máchou z filmu Sněženky a machři, ale poslední dobou ukazuje i další skryté vlohy. Dokáže napsat vtipný scénář a nemá problém pořvávat z režisérského křesla a dirigovat partičku stárnoucích sportovců, kteří se chtějí dostat na světový šampionát seniorů v národní házené.

Herci poslouchají

„Rozhodl jsem se, že si pár dílů udělám i já. Mám v tom už nějakou zkušenost a neměl by to být problém. Co se týče herců, tak mě poslechnou. Sice nevím, jestli se mnou plně souhlasí, ale alespoň dělají, že se mnou souhlasí. A to mi vlastně stačí,“ řekl na natáčení seriálu Suchánek, který na chvilku převzal otěže po režisérovi Vladimíru Skórkovi (45).

Táta a dcera

Už při psaní scénáře měl Suchánek v hlavě herecké obsazení a pro jednu z rolí se mu hodila i dcera Berenika. „Myslím, že jí ta role sedne. Rozhodl jsem se, že roli otce nechám doma a budu se k ní chovat jako kolega. Nechci být moc přísný, abych ji ještě zkraje natáčení nenaštval. Ten odstup je důležitý, ale spolu to určitě zvládneme,“ dodal Michal, jemuž se podařilo do svého projektu zlanařit i Jiřího Langmajera (55), Martina Pechláta (46) či Václava Neužila (42).

7 pádů Honzy Dědka dnes: Čím Suchánek rozplakal herečky u filmu?

Video se připravuje ...

Neužil už není Zátopek

Po excelentním výkonu ve filmu Zátopek si Václav Neužil (42) vyzkouší další sportovní disciplínu, ovšem bez náročného tréninku, který zažíval při přípravě na postavu legendárního bežce. „Tady můžu trénovat zvedání piva v hospodě,“ řekl Aha! herec se smíchem. Moje role se jmenuje Pučma. Je to velký srdcař, ale žije, dá se říci, ze dne na den a neřeší, co bude. Takže od role v Zátopkovi jsem se dostal úplně na druhou stranu,“ popsal Neužil svou postavu v seriálu.

Kaňkovský: Slepý gólman

Na place v bráně neustále zevloval Filip Kaňkovský (35) a schytával jednu ránu míčem za druhou. „Moje postava se jmenuje Šebesta a hrozně rád by se dostal do party k házenkářům. Shodou štěstí a neštěstí se mu to nakonec podaří,“ řekl Aha! herec Národního divadla, jehož tvář »zdobí« vtipné a silné dioptrické brýle. „Usiluji o post gólmana a je trošku blbý, že moje postava má velký problém se zrakem, což ho při chytání trochu limituje,“ dodal se smíchem.

Suchánek přiznal dluhy a vydírání! A Harry připravil rodině další zklamání

Video se připravuje ...

Líbačka s krásnou Sárou

Suchánek si jako režisér, scenárista a herec v jedné osobě předepsal i líbací scénu s krásnou Sárou Rychlíkovou (22), jež momentálně září v primáckém seriálu 1. MISE. Rejža a scénarista si může dělat, co chce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.