Itálie v Británii! Manželské dusno Kate a Williama graduje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Itálie v Británii! Manželské dusno Kate a Williama graduje

Královská rodina je v ohrožení
Královská rodina je v ohrožení (Blesk)

Zatímco u nás je krize maximálně na hradě, Velká Británie žije krizí královského páru. Chování vévodkyně Kate jen potvrzuje, že jejich vztah s Williamem prochází zkouškou ohněm. Nebo je snad to, že Kate Williama veřejně odstrčila a oba si následně sedli k jinému stolu náhoda?

Kate(39) a William (39) platí za pár snů, jsou to právě oni, kdo reprezentují královskou rodinu. Ovšem na premiéře nového Bonda Není čas zemřít to spíš vypadalo, že se schyluje k bouři. A nebylo to poprvé.

Svatba prince Williama a Kate Middleton

Jak informoval Mirror, podle svědků měl přímo na červeném koberci honosné Royal Albert Hall William položit ruku na záda vévodkyně. Ta ale údajně ucukla a od Williama se odtáhla. 

Vip show také popsal další ze situací, ze které je patrné, že se něco děje. Na akci v Královské botanické zahradě pár neseděl ani u jednoho stolu. Oficiální tiskové prohlášení Buckinghamský palác nevydal, je však jen otázkou času, kdy se spekulace vybarví. 

Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandiniávii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
16. 1. 2022 • 17:14

Výborně.The Sovereign grant(jak určitě víte,když tak všechno o monarchii znáte)je část peněz kterou dostává královská rodina z výnosů majetku královské rodiny který předal král Jiří státu a který se v různém,pro královskou rodinu vždy nepříznivém,poměru dělí mezi královskou rodinu a vládu v poměru 15-25%pro Royals a 75-85%pro stát ale ten majetek patřil královské rodině takže se tvářit že Sovereign Grant je nějaká milost nebo příspěvek poskytovaný státem je opravdu hodně přes čáru.

Milla
16. 1. 2022 • 17:09

No o tom u vás evidentně řeč byla když píšete jak se divíte že si je platí.Každý stát si platí úřad hlavy státu.A co s tím má co dělat topení v Bucku to je taky záhada-kdyby měli prezidenta a neplatili si královnu tak by museli udržovat Buck taky třeba i s topením.Když máte takové info tak určitě víte že palác není soukromým majetkem královské rodiny ale státní budovou která se udržuje ze státních peněz jako všude jinde.

-bello-
22. 10. 2021 • 22:59

A ještě pro Milla:
konstituční monarchie opravdu prezidenta nemá, ale to víme a o tom řeč nebyla

-bello-
22. 10. 2021 • 22:50

to: mbmb
kolik jazyků umíš tolik máš kontaktů /tolikrát jsi člověkem /.
Čti shora to co pro Milla !
Čus!

-bello-
22. 10. 2021 • 22:47

to: Milla
Mám přehled, bez obav!
GB znám.


The interview has proven enormously controversial with the couple attracting both praise and criticism. In the UK, ITV co-host Piers Morgan stormed off the set of his breakfast show when his co-presenter called his behaviour towards Meghan Markle "pathetic" and "diabolical". After the interview, some of the Royal Family's detractors renewed calls to abolish Britain's monarchy.

Interestingly, taxpayers in the United Kingdom are paying more money than ever for the Royal Family. The latest Sovereign Grant accounts show that the monarchy cost £69.4 million in 2020. In a nutshell, the complicated system of funding the monarchy works when the UK government makes a payment called the Sovereign Grant to the Royal Household every year. Its value is determined by how much money the Crown Estate real estate portfolio has brought in.

That total added up to £82.4 million in 2020 with the figure rising in recent years to cover renovation work at Buckingham Palace. Of that total, the monarchy spent £69.4 million on official duties including travel as well as other costs such as staff and property maintenance. Maintenance and the renovation of Buckingham Palace are the key reasons the total is so high currently.

Buckingham Palace's electrical, heating and plumbing systems all date from the 1950s and are in urgent need of replacement. As part of 10-year renovation plan, wiring and pipework will be replaced while asbestos will be removed from the building. New elevators will also be installed to assist disabled visitors.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.