Iveta Bartošová (†48) se vrací! Ztvární ji vnučka »Limonádníka« Fialy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová (†48) se vrací! Ztvární ji vnučka »Limonádníka« Fialy

Seriál mapuje život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové
Seriál mapuje život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové (Pavel Machan, archiv)

Tomu, že o ní jednou vznikne třídílný seriál, by Iveta Bartošová (†48) rozhodně nikdy nevěřila. Ale stalo se. V právě natáčené minisérii s názvem Iveta se v tragicky zesnulou zpěvačku, jež v dubnu 2014 našla smrt pod koly vlaku, promění Anna Fialová (26), vnučka legendárního »Limonádníka« Karla Fialy (†95).

Zfilmovat příběh Ivety Bartošové napadlo scenáristu a režiséra Michala Samira (35) ještě za jejího života. Bylo to v roce 2010, když začala žít s Josefem Rychtářem (63). „Tehdy mi už bylo jasné, jak to celé dopadne,“ řekl deníku Aha! Samir, jehož minisérie mapuje start Ivetiny závratné kariéry.

Po fiasku se sochou, konečně pocta Špinarové! A Bartošová má nový pomník

Video se připravuje ...

Děj sleduje zpěvačku od dětství, kdy spolu se sestrou-dvojčetem Ivanou (55) v podání Elišky Křenkové (31) začíná navštěvovat školní sbor. Mapuje její úspěchy na hudebních soutěžích, odchod do Prahy a následnou cestu ke slávě. Té dosáhla zejména díky spolupráci se zpěvákem Petrem Sepéšim (†25), kterého hraje Vojtěch Vodochodský (27).

Ta podoba!

„Byla to moje první láska. Zbavil mě panenství a znamenal pro mě úplně všechno,“ vzpomínala Bartošová na Sepéšiho, který zahynul v červenci 1985 na železničním přejezdu, když vjel autem před právě projíždějící vlak. Jejich společné album Knoflíky lásky vyšlo až po jeho smrti. 

Přestože Iveta mluvila o Petrovi jako o své největší lásce, jejich vztah, který trval dva roky, byl komplikovaný. Sepéši si totiž za její přítomnosti vodil do bytu i jiné holky! „Říkal, že si nemůže pomoct. Plakal a stále opakoval, že nemůže mít jenom jednu ženskou. Omlouval se a odprošoval,“ prozradila Iveta, která se tím trápila. Třídílná série vzniká exkluzivně pro Voyo pod značkou Voyo Originál a její uvedení je naplánováno na příští rok.

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.