Herečka Simona Babčáková řádí ve StarDance: VĚŠTÍ Z KOULE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herečka Simona Babčáková řádí ve StarDance: VĚŠTÍ Z KOULE!

Simona Babčáková září vedle Martina Prágra.
Simona Babčáková září vedle Martina Prágra. (ČT)

Před dnešním startem StarDance řádila Simona Babčáková (48) jako černá ruka. Pokud své taneční umění nedotáhne do vítězného konce, rozhodně by si s tanečníkem Martinem Prágrem (26) zasloužili ocenění pro Nejvtipnější pár. To, co tihle dva předvádějí na trénincích během pauzy, rozhodně stojí za to!

Nejprve oblíbená herečka Dejvického divadla věštila z koule, kdo je asi nejlepším tanečníkem... Samozřejmě, že Martin, který to na parketu rozjel v dámských šatech a růžové paruce. Simona pak předvedla, jak to asi vypadá, když se jí »splaší« kladiva a poskakovala po parketu jako králíček Duracell. Po náročném nácviku se Babčáková vypařila jak pára nad hrncem. „Simča teda toho moc neudělala a jela na nehty,“ neodpustil si Martin s úsměvem výtku na hereččino sportovní nasazení.

Vše si pak naštěstí vyžehlila, když ho pozvala na své představení do Dejvického divadla. A to nebyl konec překvapení. „Martínku, já ti tady dávám svoji fotku, abys věděl, že já jsem ta jediná,“ pronesla Babčáková s humorem sobě vlastním po nalepení fotky do Martinovy šatny. Nebyla by to ovšem Simona – na černobílém snímku sedí na záchodě! Na první tanec všech soutěžních párů se můžete těšit už dnes 20.10 na ČT1.

Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát!

Video se připravuje ...

Tejpy, pot a vtípky

A co další hvězdy? Zpěvačka Tereza Černochová (38) poctivě dře, o čemž svědčí zatejpované kotníky a koleno. Může si být ale jistá, že Dominik Vodička (25) ji na holičkách nenechá. Jan Cina (33) má tanec v krvi a krkolomné sestavy od jeho krásné tanečnice (23) herce nerozhází. A Zdeněk Godla (46) alias Franta z Mostu! i během tance vtipkuje s Terezou Pruckovou (36).

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.