Partner Sklenaříkové se ztrácí před očima: NEMOC? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partner Sklenaříkové se ztrácí před očima: NEMOC?

Co je s Aramem?
Co je s Aramem? (Foto magazín Gala, ara)

Manžel Adriany Sklenaříkové (46) hubne doslova raketovou rychlostí. Během krátké doby ztratil dvacet kilogramů! Přestože žije krásná slovenská modelka se svým maželem arménského původu v zahraničí, jeho hmotnostní úbytek vyděsil fanoušky na Slovensku. Ti se teď ptají na jedno. Je nemocný?

Jak ale vypátral slovenský magazín Šarm, fanoušci mohou zůstat v ledovém klidu. Za Aramovým hubnutím není žádná zákeřná nemoc, ale jen změna stravovacích návyků. Adriana totiž coby spolumoderátorka pořadu Mimořádné schopnosti lidského těla, nabyla nových vědomostí o zdravé výživě a neváhala je vyzkoušet! Jak jinak než s Aramem (50).

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video se připravuje ...

„Jedna z největších změn proběhla, když jsme si povídali o hmotnosti, dietě a stresu. S manželem jsme začínali od nuly, “ vysvětlila Adriana Sklenaříková pro časopis Gala a dodala:

„Jsme oddaní každodenní sportovní a potravinové disciplíně. Aram zhubl dvacet kilogramů, “ pochlubila se. A v čem že je jádro pudla? „Mít pestré jídlo a jíst bez nadbytečnosti. Musíte objevit svůj bod štěstí, to znamená, že když bude další hlt jídla méně chutný než předtím, musíte jej jíst trochu déle,“ osvětlila. 

Adriana v reality show testuje své fyzické hranice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.