Ledová královna Eva Decastelo: Z téhle zábavy člověka mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ledová královna Eva Decastelo: Z téhle zábavy člověka mrazí!

Eva Decastelo se koupala ve Vltavě nahá.
Eva Decastelo se koupala ve Vltavě nahá. (instagram )

Teploty spadly, což pro mnohé není nejlepší zpráva. Moderátorce a herečce Evě Decastelo (43) ovšem započala sezóna otužování, pro nějž se před rokem nadchla.

Přestože se Eva nestydí ukázat své tělo v plavkách, paradoxně tak činí až po plavkové sezóně. Zatímco se většina lidí zahaluje do svetrů a kabátů, drbna ze Slunečné svršky vesele odhazuje. V otužování totiž nečekaně nalezla velkou zálibu. Podle ní však ještě není ta správná kosa, díky níž se tělo v ledové vodě náležitě posílí. „Vzduch měl 2 stupně Celsia a voda nějakých 14,3 °C. To je ještě kafíčko,“ prozradila Eva webu Super.cz.

Rozhovor s Evou Decastelo:

Video se připravuje ...

Kdo by se chtěl k herečce a moderátorce přidat, má možnost. U Vltavy teď bude pečená vařená, s nadsázkou řečeno. „Miluji vodu v jakémkoli ročním období. Ale jsem ráda, že je konečně zima. Už mi to chybělo, uvidím, zda letos zvládnu opět celou zimu, nejvíc se těším na vánoční otužování,“ dodala Eva Decastelo.

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.