Nafouklý Cruise vyžehlená a Madonna: PLASTIKY JE DOHNALY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nafouklý Cruise, vyžehlená Madonna: PLASTIKY JE DOHNALY!

Tom Cruise je pořádně oteklý. Z čeho?
Tom Cruise je pořádně oteklý. Z čeho? (Blesk)

Celebrity se v honbě za věčným mládím neváhají vrhnout pod kudlu, plastiky ale člověka vždycky doženou. Důkazem jsou i hollywoodský miláček Tom Cruise (59) a královna popu Madonna (63).

Tomovy plastiky se začaly řešit poté, co se nedávno na veřejnosti objevil celý opuchlý. Podle odborníků to může být následek estetických zákroků. „Zdá se, že to přehnal s injekcemi proti vráskám a výplněmi,“ uvedla doktorka Nyla Rajová. Tomu nasvědčuje i fakt, že Tomovi chybí přirozené vrásky kolem očí a pusy. Mezi fanoušky se spekuluje i o možné plastice nosu, transplantaci vlasů a zubních implantátech.

Stejně jako Tom si v botoxu a výplních tváří a čelisti libuje i Madonna, na čele totiž nemá jedinou vrásku. Kromě nich si nechala ještě zvednout obočí a přifouknout rty, dopřává si prý i speciální laserová ošetření a peelingy, které jí rozzáří pleť. „Týdně to vyjde na stovky dolarů, ale je velmi efektivní,“ uvedl doktor Tijion Esho. Navrch ještě všechny své fotky vylepší pořádnou dávkou retuše a voilà – omlazení o desítky let je na světě...

Madonna u svého billboardu z pop up obchůdku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
koliaska
6. 4. 2022 • 01:18

Já si myslím, že plastické operace mohou být v některých případech i prospěšné, jen se to s nimi prostě nesmí přehánět. Sama teď nad plastickou operací také uvažuji, konkrétně intimních partií - nad labioplastikou. Hodně jsem si o tom četla a prý je to dnes celkem běžné. Dívala jsem se už i kde by mi to mohli udělat a narazila jsem na tuto estetickou gynekologii - http­s://ww­w.la­bioplas­tika-praha.cz/ Ta vypadá solidně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.