Mrazivé ticho kolem Zagorové: Vágner a Harapes prolomili mlčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mrazivé ticho kolem Zagorové: Vágner a Harapes prolomili mlčení

Štefan Margita manželku každý den navštěvuje.
Štefan Margita manželku každý den navštěvuje. (D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek)

Od konce září, kdy populární zpěvačku odvezla sanita z bytu rovnou do špitálu, se toho o Hance Zagorové přílíš nového neví. Dlouholetý kolega a někdejší manžel ale naštěstí řekli alespoň něco málo.

„Tohle já už bohužel párkrát zažil,“ prozradil Blesku Karel Vágner (79). Hana Zagorová totiž již od mládí válčí se srážlivostí krve a musí být proto pod neustálým odborným dohledem. I proto je známý skladatel přesvědčen, že i tyto dramatické následky po prodělaném covidu-19 jeho dlouholetá kamarádka nakonec zvládne.

Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové

Video se připravuje ...

„Jako všichni jsem se o ni bál. Mrzí mě, že mi nebrala telefon, ale asi to nešlo, takže jsem měl jen informace z médií. Ale v kontaktu jinak býváme, vídáme se. Tedy jen s Hankou, se Štefanem po tom netoužíme," vyjádřil se ohledně Zagorové také její někdejší manžel Vlastimil Harapes (75) na webu Super.cz.

„Pravděpodobně ležela v posteli, chtěla, chudinka, vstát, udělalo se jí zle a spadla na zem. Ona si ani nic nepamatuje. Ten ku*va covid ji po roce komplet položil. Vyřádil se na tlaku, krvinkách, prostě na všem,“ popsal důvody náhlé hospitalizace milované manželky Štefan Margita (65) na začátku řijna v Blesku, načež se ale k lítosti Hančiných fanoušků obrnil podivným mlčením. 

Medailonek: Hana Zagorová a její hity

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
12. 10. 2021 • 23:28

Koukám, že najednou Covid není " mrška " , jak prezentovali po překonání Covidu Margita se Zagorovou, místo aby lidi nabádali k vysloveně nošení respirátorů a dodržování opatření.Marodili v době, kdy "umělci " začali fňukat, že Covid jim bere kšefty, že už je to dlouhý , házeli nesmyslně Covid na hlavu Babišovi , jakoby za něj mohl a a docela všichni zapomněli, jak se v Itálii hromadily mrtvoly a jak díky rouškám proti respirač. chorobám bodoval Prymula a zlehčovali záměrně , nebo z blbosti Covid. Razili cestu promořenosti. Tak se s Zagorovou promořili na večíkcích . Margita je nepřijatelný pro mě jedinec, který se chová, jak odrostlá puberta, trapně je humorný a rozumí akorát tak svému zpěvu, ale do všeho kecá.
A Harapes je taky trapný . Zagorka mu zahejbla ( no - zahejbala, jak se to vezme ) s Margitou a on se s ní baví?Trapně ho podváděla, já bych ji vymazala ze života, je divnej

miroslava13
12. 10. 2021 • 10:24

nevím ,proč se se svou diagnozou a vyšším věkem nenechala oočkovat??? a proč měla potřebu chodit na mejdany např. F.Janečka???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.