K herectví stačilo málo, překvapuje Borhyová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

K herectví stačilo málo, překvapuje Borhyová

Oblíbená moderátorka Lucie Borhyová.
Oblíbená moderátorka Lucie Borhyová. (Profimedia)

Dokázal by si dnes někdo představit Lucii Borhyovou (43) jinak než jako moderátorku zpráv? Povolání, které z ní udělalo hvězdu obrazovek, totiž nebylo jejím hlavním cílem. Ačkoli se vždy chtěla blýsknout před kamerou, vymyšlené to měla původně zcela jinak!

„Chtěla jsem být herečkou, to ano, zpěvačkou nikdy, asi jsem si jako malá doma zpívala, ale herečkou, tou jsem chtěla být, ale nakonec se tak nestalo,“ přiznala webu Expres.cz moderátorka TV Nova Lucie Borhyová. Pár hereckých příležitostí ovšem měla, čehož také využila, a objevila se tak v sitcomu Comeback či seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Nakonec přeci jen zůstala v roli moderátorky a neměnila by. Ambice na uměleckou profesi si nicméně pěstuje dcera Linda, a tak je možné, že o ní jednoho dne uslyšíme.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...

Moderátorka nedávno provázela diváky konferencí k anketě Český slavík 21. Samotné moderování slavnostního večera však přenechala dvojici, kterou tvoří Ondřej Sokol (49) a Aleš Háma (48). Ti se již sešli při moderování hudební show Tvoje tvář má známý hlas. Lucie už si »svého« Slavíka odmoderovala v minulosti s operním pěvcem Štefanem Margitou (65), a ačkoli na to vzpomíná s úsměvem, jednou jí to stačilo.

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.