2 roky po smrti Gotta: Dominika nenechala na Ivaně nit suchou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

2 roky po smrti Gotta: Dominika nenechala na Ivaně nit suchou

Dominika si nebere servítky
Dominika si nebere servítky (Foto Aha! – M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv, M. Hykl, P. Machan)

V rodině pozůstalých po Mistrovi začíná být pořádné dusno. Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika (48) se pustila do Ivany (45). A to pěkně zostra! „Ivana o mně šíří lži," tvrdí!

Nad dopisem, který Dominika Gottová zaslala médiím, zůstává rozum stát. Píše se v něm například, že Ivana údajně ztrpčovala Gottovi život, zakazovala mu styk s jeho přáteli a odmítá finančně pomáhat Antonii Zacpalové, proti přání Gotta (†80). Není to ale už trochu moc? 

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...

„V souvislosti s připomínkou druhého výročí odchodu mého tatínka jsem si ve Finsku přečetla vyjádření jeho manželky Ivany Gottové (45). Píše o tom, že můj otec měl strach, že se po jeho smrti pustí do Ivany média. Strach měl oprávněný, po tom všem, co mu paní Gottová způsobila za psychické starosti, když ho odřezávala od přátel a hrozila mu rozvodem, pokud neutne setkávání s celoživotní přítelkyní Alicí Kovácsovou. Sám se mi se vším svěřoval...,“ vzkázala přes eXtra.cz Dominika. 

Neopomněla připomenout ani Ivanino údajné popírání finanční pomoci Dominičině matce Antonii, se kterou měl mít Gott dohodu, že jí bude přispívat částkou ve výši 5000 korun měsíčně na pobyt v domově pro seniory. „Otec si podle sdělení mé maminky přál, aby tento poplatek byl z jeho pozůstalosti zasílaný i po jeho smrti. Dělo se tak až do letošního července. Pak ale poplatek přestal bez odůvodnění paní Ivany Gottové chodit," stojí také ve vyjádření Gottovo nejstarší dcery. 

Série pomluv je korunována osočením, že Ivana Gottová je lhářka a skrze  autobiografickou knihu Gotta šíří nesmysly. Jde například o scénu, kdy chtěla Dominika tahat do nemocnice za svým nemocným otcem fotografy. Sám Karel Gott však tuto situaci popsal médiím už v minulosti jinak a je tak zcela patrné, kdo si celou událost upravil podle sebe. Jak informoval web Prima Ženy.cz, Karel Gott si nepřál, aby jej v nemocnici navštěvoval kdokoli jiný než manželka, rozhodl se tak poté, co se série chemoterapií viditelně propsala do jeho tváře. Zatímco druhá nejstarší dcera Gotta Lucie přání otce akceptovala, Dominika nelenila a začala na Lucii naléhat, ať zalarmují média a řeknou jim, že je Ivana nechce pustit za tátou. „Lucka mi to prozradila a já se opravdu hodně rozzlobil. Ptal jsem se Dominiky, proč chtěla něco tak nepravdivého udělat? Neodpověděla mi, zato s Luckou už od té doby nepromluvila ani slovo. Vymazala nevlastní sestru ze svého života a vlastně od tohoto momentu i celou mou rodinu. Bylo mi to líto a trápilo mě to,“ řekl.

Dominika se má v říjnu vrátit do Čech, zda jí ale po tomto extempore někdo z pozůstalých Gotta podá pomocnou ruku, je otázkou...

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
6. 10. 2021 • 23:20

rybacinka
madam, s IQ Ivany Gottové, nebo Gotta se zápasit fakt nedá a s jejich fan klubem taky ne! .
A nevytahujte na mě známé schéma " my, oni , ostatní ... , protože smečem po vás ihned teď chci - z těch zmiňovaných vzdělaných vyjmenujte ty , kteří slintají blahem nad mozkovnou Ivany . A ihned vyjmenujte členy Mensa, kteří neřeknou víc, než že jako pěvec Gott dobrý, zbytek elektrikář. /bez urážky konstatování/

Nestrkejte tedy hlavu do oprátky a vždy mluvte za sebe.
A protože mi přijde, že se podceňujete a tím pádem musíte mít vzor svého života , dávám radu: vykašlete se fan kluby , važte si víc sama sebe.Ale jak, na to si zajděte k psychologovi.
A už končím debatu.

rybacinka
6. 10. 2021 • 03:12

Panebože, čo ste vy zač? Viete vy koľko ľudí tu sa dobre učilo, má aj niekoľko vysokých škôl, postavenie, a vôbec nikto sa nenazýva inteligentom a pod. Vaša inteligencia sa k inteligencii pani Gottovej a jej detí ani nepribližuje. Inteligentný človek by sa nikdy nezaoberal a nemárnil život takouto činnosťou, ako vy. Vzdelanie a prirodzená
inteligencia sú rôzne pojmy. Vaše "údaje" sú len vaším výmyslom, prianím. Stačí za všetko uviesť 2 cesty na Východ!!! Sústavné cesty, a nielen na Východ. Rozumný človek si vie predstaviť, čo to u nej obnášalo. Nielen cestovné, ale pobyty v drahých hoteloch, stravovanie v luxusných reštauráciách. Keď v súkromnej firme vykonáva nutné práce cudzí človek, tak je zamestnaný, keď túto istú prácu prevezme niekto z rodiny, tak je v "domácnosti"? My sa zaoberáme rodinou pána Gotta, pretože nám niečo dal a považujeme si za povinnosť rodinu chrániť. To znamená, že máme dobré úmysly. S akými úmyslami ju sledujete vy, ktorá ho nenávidíte?

-bello-
6. 10. 2021 • 00:20

SJM má různé režimy.
Ale dobře, polovina je Ivany.
Děkuji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.