Kdo po Craigovi? Jsem Bond ... Leo Bond! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kdo po Craigovi? Jsem Bond ... Leo Bond!

Leonardo DiCaprio a Gisele Bündchenová
Leonardo DiCaprio a Gisele Bündchenová (Profimedia)

Mnohé diváky poslední bondovky při závěrečné scéně snímku Není čas zemřít napadlo, zda tvůrci jí neavizují, že se role agenta 007 přesune od končícího Daniela Craiga (53) k herci ještě slavnějšímu – Leonardovi DiCapriovi (46)!

Německý deník Bild si všímá, ža závěrečná scéna z pořadí 25. snímku o Jamesi Bondovi ‒ jejíž vyústění s ohledem na diváky, kteří fi lm dosud neviděli, neprozradíme – až nápadně podobá konci filmu Krvavý diamant (2006). V něm se ukáže neohrožený DiCaprio se zbraní v ruce (samonabíjecí puška MK18) a postřelený.

Vlk z Wall Street:

Video se připravuje ...

Stejně jako Craig v Není čas zemřít. Oba dokonce krvácejí ze stejného místa! Oba telefonují... Smrtící kombinace To, že by se kombinací jmen James Bond a Leonardo DiCaprio dal namíchat nejvýnosnější elixír filmové historie, už zřejmě pochopili všichni zainteresovaní. Že by již padly »moderně rovnostářské« nápady na černošského nebo ženského Bonda?!

DiCaprio má Oscara a řekl: Globální oteplování je skutečné

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.