Potupný návrat Gottové do Česka: Kde složí hlavu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potupný návrat Gottové do Česka: Kde složí hlavu?

Dominika bude muset spát u kámošů. Snad nedojde k požáru!
Dominika bude muset spát u kámošů. Snad nedojde k požáru! (David Kundrát, Robert Klejch, archiv)

Nespokojenost s novým životem ve Finsku se rozhodla řešit po svém! Dominika Gottová (48) přiletí v polovině října do Prahy a pokusí si najít u nás práci. Když to klapne, přestěhuje se znovu do rodné země. S tím vším ji pomůžou kamarádi, kteří jí ještě zůstali.

Deník Aha! od léta několikrát informoval o peripetiích, které si nejstarší dcera Karla Gotta (†80) po návratu do Helsinek prožívá. Manžel Timo, bývalý člen populární finské metalové skupiny Stratovarius, zmizel minimálně do konce roku do Mexika, kde má řadu kšeftů. Ovšem své ženě z nich domů posílá hodně málo peněz. A Dominika, která v Helsinkách stále nenašla práci, se tak upnula k milenci, Italovi Cristianovi, s nímž měla románek už dříve. Ten ale její finanční situaci, kdy musí ze sociální podpory platit sama nájem a jídlo, nevyřeší...

Manžel Gottové u výslechu kvůli drogám! A románek Vágnera a Zagorové

Video se připravuje ...

Proto se rozhodla pro možná třetí návrat domů. „Mám v Praze v říjnu jednu domluvenou práci už z jara. V rámci této návštěvy mám nějaké pracovní pohovory, uvidíme, jak to dopadne,“ svěřila Dominika. A kde složí v metropoli hlavu? „U kamarádů, ještě naštěstí nějaké věrné mám,“ dodala. Během svého pobytu v Praze po smrti táty měla mnoho přátel, kteří jí pomáhali, Gottová ale svým neuváženým chováním a alkoholovými excesy o tyto přátele přišla.

Útok na Hegerovou! Kariéra přes postel. A Gottová v existenční krizi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
6. 10. 2021 • 16:23

Dominika se pokusí u nás najít práci? Určitě se o takového spolehlivého pracanta jako je ona, firmy budou přetahovat. Se vším pomohou kamarádi, kteří jí ještě zůstali? Pokud tady ještě nějaké kamarády má, tak o ně asi hodně rychle přijde, protože když tady bude hledat marně práci takovou dobu, jako ve Finsku a budou ji muset živit a platit jí chlast po dobu, než by si tu vůbec nějakou práci našla. Živit ji bude svými články asi jen Lubínek. Bude cpát do tisku ty její vymýšlené lži, aby měla na chlast, ale kdo si ji vezme na byt, to ani ona neví.

kristinn
4. 10. 2021 • 18:44

fany22
4. 10. 2021 • 17:39

Sestry nejsou zletilé, tak těžko můžou kupovat nějaké byty. A s Luckou se rozkmotřila. A zvedat se bude jak dlouho? Rok? Nebo deset let? Ať pracuje, a platí si nájem, jako tisíce jiných, když se do padesáti na nic nezmohla a naopak všechno promarnila.
O kamenování nikdo nemluví. Ale pořád čekat na nějaké milodary od Ivany, ke které se zachovala hnusně? Do médií prohlašovala :
“Táta si měl radši vzít Alici… Má s ní nemanželského syna”. A jiné věci. Ona zkrátka pokoj nedá. A určitě to tím nevyhraje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.