Táňa Pauhofová: Utajovaná svatba a tři děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Táňa Pauhofová: Utajovaná svatba a tři děti?

Táňa Pauhofová se tajně vdala.
Táňa Pauhofová se tajně vdala. (Blesk)

Slovenská diva s představitelka Lídy Baarové Táňa Pauhofová (38) už není k mání. Podle informací online deníku Plus JEDEN DEŇ se tajně provdala za mladšího hudebníka Jonatána Pastirčáka (28).

Sexy herečka zazářila ve filmech Po čem muži touží, Bábovky, Šťastný nový rok, Román pro muže, Něžné vlny, také ve snímku natočeném podle stejnojmenného románu Evi Urbaníkové Všechno, nebo nic, kde ztvárnila roli svobodné matky, které se smůla lepí na paty. V reálu si však užívá pořádnou nálož  enforfinů. Po pár nevydařených vztazích našla v roce 2018 štěstí u mladšího Pastirčáka, se kterým se seznámila v divadle.

Trailer k filmu Všechno nebo nic

Video se připravuje ...

Je navíc víc než zřejmé, že nebude trvat dlouho a novomanželé se rozrostou o dalšího člena. Pauhofová totiž už dříve prozradila iDnes.cz: „Rodinu určitě chci. Líbilo by se mi mít tři děti. Na druhou stranu budu ráda i za jedno, hlavně když se mé děti budou cítit milované a podporované."

Tajemná Pauhofová: Natočila film, nechtěla říci o čem

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.