VONDRÁČKOVÁ VRACÍ ÚDER? Když oni svatbu, tak já... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VONDRÁČKOVÁ VRACÍ ÚDER? Když oni svatbu, tak já...

Lucie Vondráčková se ke gratulantům nepřipojila
Lucie Vondráčková se ke gratulantům nepřipojila (profimedia.cz)

Tomáš Plekanec (38) a Lucie Šafářová (34) se tajně vzali a jejich sociální sítě zaplavila tsunami blahopřání. Jedno mezi nimi ale přeci jen chybí. 

Bývalá manželka Plekance, Lucie Vondáčková (41), která má s hokejovou hvězdou dva kluky, nechala svatbu bez komentáře, a tedy i bez blahopřání. Že by se jí na štěstí Plekancových nedívalo blaze?

Vondráčková a Vojnar o dovolené

Video se připravuje ...

Od bouřlivého rozvodu uběhlo už hodně vody, Vondráčková ale štěstí svého bývalého manžela i tak nesdílí. Má plné ruce práce. Zatímco Plekancovi nasazovali prsteny, Vondráčková veřejnosti představovala nový klip s rapperem Raegem.

Právě při spolupráci s ním se seznámila s moderátorem Petrem Vojnarem (45). Jejich vztah byl od počátku zahalen tajemstvím, mnozí se domnívali, že jde o kalkul, který má jen pomoci ve sledovanosti klipu. Teď se ukáže pravda. 

Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
29. 9. 2021 • 11:48

to: makmark
upřesním :
Lucie Vondráčková má za sebou konzervatoř, tam se " velké mozky " nevyskytují. Není filozofka. Má PhDr. z " kulturologie " - představte si pod tím cokoli chcete, dle mého to vědomostně na VŠ není, leda tak na střední stupeň . Přesto z toho má Mgr. + PhDr., oboje velmi rychle sfouknutý na UK , kdy i Mgr. tam dělala individuálně. Když někdo vidí doktorát z filozofie, udělá to dojem. Jenže není doktorát, jako doktorát!!!!
Její prací byl " Vývoj dětské pohádky v Čechách.... a v podstatě má co do její mozkové potence má titul zadarmo. Jak moc dotovaný finančně nevím.
Karlova univerzita, aby se uživila degraduje , opakuji degraduje české vysoké školství a tato PhDr. je toho příkladem! Univerzita se potřebuje na dotacích uživit.Produkuje majitele titulů za skoro nic. Univerzita Karlova se v některých ohledech blíží výdělečnou činností a produkcí titulovaných Univerzitě J.Á.Komenského , nebo kdysi Plzni. Dnes opačně, pokud chcete kvalitu leckdy zdrhají studenti do Plzně .
Jo, UK se blíží pařížské Sorboně, (což je naše lepší učiliště v současné době), ale veřejně se o tom nemluví . .
---
Lucie Vondráčková je sebestředná neurotická hysterka, emočně nevyzrálá ženská , kdy hysterky umí okouzlit, ale je děsně náročný na psýchu žít s nimi. Rozejití se hysterkou bývá drama. Jsou to mstivé ublížené mrchy bez "jediné viny".
A to je přesně ona!

to: fanklub Lucie Vondráčkové
Jsem imunní, klidně do mě!

vungtao
28. 9. 2021 • 10:20

Já spíše nepochopila, proč se nechal Vondráčkovou uhnat. Viděla jsem je u nás ve městě i na hokeji, s oběma párkrát letěla, Moc nesleduji showbuznys, ale sport hodně a z blízka, já si myslím, že je to opravdu pár, který vydrží, mají veškeré předpoklady proto a já držím palce.

makmark
28. 9. 2021 • 03:07

Vondráčková je ten případ, kdy musí vždy dostat to, co chce ona. Ze z ní bude paf .. Prostě národní hrdina, fešák, hokejka... aniž by kromě sexu (dva kluci) měli jiné společné zájmy. myslím, že Plekanec je spokojeny, že už nemá doma tu tvrdohlavou svéráznou nesportující filozofku.

fany22
27. 9. 2021 • 17:54

pea.p

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.