Mrcha je zpět! Dana Morávková se blýskne v novém projektu Primy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mrcha je zpět! Morávková se blýskne v novém projektu

Dana Morávková
Dana Morávková (Alensa)

Po několika letech si herečka Dana Morávková (50) opět vyzkouší roli potvory. Jedna z jejích nejvýraznějších rolí byla právě zákeřná Andrea Rubešová z Rodinných pout a málokdo tehdy dokázal herečce v reálu povahu její postavy odpárat. Všechno změnila doktorka Zdena Suchá.

V Ordinaci v růžové zahradě 2 působí Dana Morávková již jedenáct let, a za tu dobu si na Zdenu zvykla nejen ona, ale i diváci. Sympatické doktorce nicméně poslední dobou není dopřáváno příliš prostoru, herečka však smutnit rozhodně nemusí. Kývla totiž na nabídku týkající se projektu s názvem Půlnoční zpověď, kde se bude moct po letech zase více »vyřádit«. „Děkuji, milá Káťo, milá Jíťo, za další seriálovou potvoru,“ cituje web Expres.cz herečku, která takto okomentovala fotku na sociálních sítích. Na ní je společně se sestrami Kateřinou a Jitkou Bártů, které by měly být autorkami projektu.

Dana Morávková o Ordinaci: Je to jako s chlapem, který vás odkopne a nevíte proč!

Video se připravuje ...

Z osvěžující změny mají radost i samotní fanoušci, kteří mají herečku coby mrchu Andreu stále v paměti. „Potvory vám jdou nejlépe. Hrajete je skvěle,“ notují si. Obě scénáristky šly při výběru této postavy patrně na jistotu vzhledem k faktu, že jsou to právě ony, kdo stojí za seriály Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy.

Morávková si nadělila dárek za 36 mega! A velkolepá pocta Nedvědovi

Video se připravuje ...

K projektu se také připojila Chantal Poullain. Ta má zase radost z toho, že si mohla vyzkoušet světlou paruku. „Konečně se můj velký sen mít bílé vlasy realizoval! Pro Primu točím krásný thriller Půlnoční zpověď od úžasných sester Jitky a Kateřiny Bártů,“ prozradila pár detailů o projektu Chantal Poullain. Více informací si Prima zatím nechává pro sebe, ženské obsazení ale zatím rozhodně vypadá slibně!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.