Heidi v Římě: Návrat po 20 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heidi v Římě: Návrat po 20 letech!

Heidi Janků si čtyři dny v Římě nemůže vynachválit a dokonce tam i zapózovala živé soše, která představovala fotografa v akci.
Heidi Janků si čtyři dny v Římě nemůže vynachválit a dokonce tam i zapózovala živé soše, která představovala fotografa v akci. (pro Aha! – Miroslav Plešek)

PRAHA – „Tak to byl jeden z našich nejhezčích výletů,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka Heidi Janků (43), když se vrátila ze čtyřdenní návštěvy Říma. „Bylo tam třicet stupňů a pořád azuro, prostě jsme si to tam báječně užili,“ usmívá se Heidi.

„Tak to byl jeden z našich nejhezčích výletů,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka Heidi Janků (43), když se vrátila ze čtyřdenní návštěvy Říma. „Bylo tam třicet stupňů a pořád azuro, prostě jsme si to tam báječně užili,“ usmívá se Heidi.

„V Římě jsem byla poprvé a zároveň naposledy přesně před dvaceti lety, kdy můj pobyt a vlastně i angažmá byly důsledkem mého vítězství v soutěži Intertalent. Byli jsme tam tenkrát celý měsíc a jezdili zpívat po různých akcích a slavnostech,“ vzpomíná Heidi s tím, že na to, aby vstřebala atmosféru města měst, jak se italskému Římu říká, byla tehdy moc mladá. „Když jsme se ale po měsíci vraceli domů, plakala jsem, protože jsem si myslela, že se už do Říma nikdy nevrátím. Naštěstí pověst o tom, že když hodíte minci do Fontany di Trevi, tak se do Říma vrátíte, je pravdivá. Trvalo mi to sice rovných dvacet let, ale tentokrát jsem si ty čtyři dny užila znamenitě. A minci jsem do kašny hodila znovu,“ přiznala se smíchem Heidi, která je už doma opět v plném nasazení. Nejen koncertuje, ale i propaguje své nové album Jen tak žít neumím a dostříhává stejnojmenný videoklip. „Výlet do Říma byl zkrátka milým vybočením z každodenního maratonu, a hlavně lékem na podzimní a zimní depresivní nálady z toho hrozného počasí u nás,“ dodala Heidi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.