Brzobohatý a Burešová? NEČEKANÉ ODHALENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Brzobohatý a Burešová? NEČEKANÉ ODHALENÍ!

Ondřej má s Evou společného víc, než si myslíme!
Ondřej má s Evou společného víc, než si myslíme! (Machan Pavel - Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Bez správných kontaktů se jeden neprosadí a to ani kdyby byl sebelepší talent. Zpívající herečka nyní odhalila, kdo stál v počátcích její úspěšné kariéry. 

„Měla jsem štěstí na lidi. Pokud si vás někdo nevšimne, pak můžete být nejlepší na celém světě, nejvíc upracovaní, ale je to k ničemu. Já jsem vděčná dvěma lidem – Ondrovi Brzobohatému a Lence Hornové. „Ondra si mě všiml v roce 2011 díky „Talentu“. Znali jsme se z představení Vražda za oponou a Jesus Christ Superstar v divadle Karlín, kde jsem ale nezpívala, jen tancovala, a když přišel „Talent“, zjistil, že i zpívám. Tehdy hrál v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde dělal i hudbu, a když hledali mladou zpívající herečku, doporučil mě. Šla jsem na konkurz, vyšlo to, a to byl ten první krok,“ odtajnila nečekané spojení s Ondřejem Gregor Brzobohatým (38) herečka na webu Světženy.cz.

Seriálové krásky: Utrpení Burešové a Bernášková zabouchla dítě v autě

Video se připravuje ...

„Druhý pak udělala Lenka Hornová, které vděčím za pokračování seriálových rolí. Potkaly jsme se na natáčení znělky pro seriál Ohnivé kuře a ona se mě zeptala, proč nehraju v seriálu. Já na to, že mě nikdo neoslovil. Díky ní jsem dostala roli Petry Horváthové v Modrém kódu. A pak už přišla Slunečná, do toho nabídky na Tvoje tvář má známý hlas, zabojovala jsem v Eurovizi, najednou se to rozjelo," vděčně okomentovala Lenčinu pomocnou ruku Eva Burešová

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.